Ne prihvatajte ništa manje

ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Sa robusnim, novim dizajnom i poboljšanim mogućnostima, Ford Transit Custom Trail je dizajniran da osigura da vaše poslovanje nastavi da se kreće.

Njegov mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem (samo ručni mjenjač) poboljšava upravljivost Transit Custom Trail-a pri vožnji van utabanih staza šaljući snagu na kotače s najvećom vučom. Dok niz sofisticiranih motora poboljšava efikasnost i smanjuje emisije.

Upečatljiv vanjski stil Transit Custom Traila, uključujući jedinstvenu prednju masku sa podebljanim FORD slovima osigurava da ćete se istaknuti gdje god da se nalazite. I 16" alu felne sa 10 krakova upotpunjuju izgled.

KARAKTERISTIKE

Kada vas posao odvede izvan uobičajenog, potreban vam je kombi na koji se možete osloniti. Sa mehaničkim diferencijalom s ograničenim proklizavanjem (samo ručni mjenjač), Transit Custom Trail vam pomaže da stignete čak i do najudaljenijih odredišta. A impozantan novi dizajn s opcijskim krovnim šinama i bočnim stepenicama osigurava da ćete se izdvojiti iz gomile.

FORD ECOBOOST HIBRIDNI MOTOR

Transit Custom Trail je dostupan kao EcoBoost Hybrid. Ova hibridna tehnologija pomaže u smanjenju potrošnje goriva i smanjenju emisija, s malim električnim motorom na baterije koji pruža dodatnu podršku motoru s unutarnjim izgaranjem kada je to potrebno. Kinetička energija i regenerativno kočenje pune 48-voltnu hibridnu bateriju dok vozite.

MEHANIČKI DIFERENCIJAL OGRANIČENOG KLIZANJA

Transit Custom Trail je napravljen da vam pomogne da se nosite sa izazovnim terenima sa lakoćom. Dostupan na vozilima s ručnim mjenjačem, mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmjeravajući snagu na točak s najvećom vučom. To vam pomaže da se krećete naprijed i poboljšava stabilnost kombija kada vam je to najpotrebnije.

Ford ecoblue dizel motor

Novi Transit Custom Trail sadrži niz moćnih, čistih i rafiniranih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, sa četiri dostupna pogonska agregata koji nude do 185 KS. Svaki motor ispunjava stroge Euro 6.2 standarde o emisiji izduvnih gasova.