IDEMO NA POSAO

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

novi FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Bilo da na gradilište vodite kvalifikovanu radnu ekipu; školski sportski tim na njihovu veliku utakmicu; ili polubudni turiste koji lete u 4 ujutro... Sa dovoljno mjesta za do 8 putnika plus teret: svestrani Transit Custom Kombi bez napora preuzima zadatak.

Transit Custom Kombi dostupan je u različitim visinama krova, ako vam je potreban dodatni prostor za glavu i dužina međuosovinskog razmaka, u slučaju da vam je potreban MPV sa više prtljažnika. A sa fleksibilnim sjedalima u drugom i trećem redu, možete prevoziti do 8 putnika ili bez napora rekonfigurirati stražnji tovarni prostor prema vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.

POGLEDAJTE ŠTA ga ČINI RAZLIČITIM

KARAKTERISTIKE

SJEDISTA DIZAJNIRANA ZA VAŠU UDOBNOST PUTOVANJA

Transit Custom Kombi dolazi sa dizajnom prednjih sedišta koji sadrži revidiranu geometriju sedišta, deblje tkanine od pređe i finije, ali izdržljivije obloge za veću podršku, dodatnu udobnost i opuštenija putovanja. Što se tiče konfiguracije sedišta, Transit Custom Kombi varijante imaju drugi i treći red 2+1 flamingo sedišta.

Geoprostorna ograda

Dostupna u Transit Custom plug-in hibridu, tehnologija geofencinga je dizajnirana da pomogne u poboljšanju lokalnog kvaliteta zraka. Transit Custom Kombi može otkriti kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim se automatski prebaciti u način rada samo na električni pogon. Korisnici takođe mogu kreirati prilagođene „zelene zone“ za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTORI

Poboljšanu snagu i obrtni moment Transit Custom Kombi-a isporučuje niz Ford EcoBlue motora od 2,0 litara. Već u skladu sa strogim zakonima o emisiji izduvnih gasova Euro Stage 6.2, prednosti ovih naprednih pogonskih sklopova su poboljšane nizom pametnih, ekonomičnih tehnologija.