Prevozi i tim i alate

ford transit custom s dvostrukom kabinom

FORD TRANSIT CAB-IN-VAN S DVOSTRUKOM KABINOM

Čvrst, svestran i prilagodljiv. Transit Custom Double-Cab-in-Van kombinuje udobnost putnika sa poznatom Ford Transit čvrstoćom. Dakle, u ovom kombiju za posadu srednje veličine možete lako povesti svoj tim i njihove alate na posao.

Izaberite između dva ili tri sedišta napred. Plus, prostrani drugi red sedišta omogućava troje dodatnih putnika. Fiksna pregrada zatim odvaja drugi red sedišta od zadnjeg tovarnog prostora.

Uz dvije dostupne opcije međuosovinskog razmaka, Transit Custom Double Cab-in-Van ima do 4,4 kubna metra nosivosti u varijanti L2 (dugo međuosovinsko rastojanje). To je dovoljno prostora za dvije standardne europalete, dovoljno za kombi za posadu srednje veličine.

PRVI POGLEDAJTE TRANSIT CUSTOM S DVOSTRUKOM KABINOM

KARAKTERISTIKE

FORDPASS CONNECT JE KLJUČ ZA POVEZANIJI SVIJET

Nova Transit Custom Double Cab-in-Van sada je dostupna sa FordPass Connect modemom. Sistem pruža niz neprocjenjivih prednosti, uključujući do 4G WiFi za do deset uređaja, tako da je cijeli vaš tim zadovoljan, a ažuriranja o prometu u stvarnom vremenu isporučuju se direktno u vaš navigacijski sistem u automobilu. U kombinaciji s FordPass aplikacijom na vašem telefonu, moći ćete provjeriti jeste li se sjetili zaključati vrata, a zatim ih zaključati ili otključati na daljinu. Možete čak i vidjeti lokaciju svog kombija na mapi - tako da ne morate brinuti da ćete zaboraviti gdje ste parkirali kada ste na nepoznatim lokacijama.

SYNC 3. ZA ISKUSTVO BEZ MUKA BEZ RUKA

Ford SYNC 3 je napredni sistem koji vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete telefon, muziku i navigacioni sistem unutar vaše Transit Custom Double Cab. Odaberite ili glasovne komande ili 8-inčni ekran u boji osjetljiv na dodir s pokretima stiskanja i prevlačenja za intuitivnu navigaciju. Live Traffic vam može pomoći da izbjegnete gužve. Možete čak pozvati listu lokalnih restorana jednostavnim izgovorom "Gladan sam"

TRANSIT CUSTOM DVOSTRUKA CAB-IN-VAN JE VAŠ KANCELARIJA U POKRETU

Fleksibilno dvostruko suvozačevo sjedalo u Transit Custom Double Cab dolazi s lako dostupnim odlagačem ispod sjedišta koje je dovoljno veliko za pohranu laptopa, datoteka i drugih korisnih kancelarijskih dodataka. Na serijama Trend, Limited i Sport, sedište je dostupno sa stolom na rasklapanje, smeštenim na gornjem delu naslona srednjeg sedišta. Ovaj sto ima korisnu površinu od 345 mm x 240 mm što znači da na njega lako možete postaviti laptop ili međuspremnik. Rasklopivi sto takođe ima dva držača za čaše, udubljenje za olovku i elastičnu traku za vezivanje.

Utičnice, ULAZI I ULOVI: SVE BLIZU PRIRUKE

Postoji pretinac iznad volana / instrument table Transit Custom Double Cab koji stavlja niz korisnih funkcija na dohvat ruke. Na primjer, tu je utičnica od 12 V, pomoćni ulaz i standardni USB priključak. Druga utičnica od 12 V i USB priključak su također prikladno smješteni pored mjenjača. Možete čak imati ugrađenu utičnicu od 240 V, koja daje snagu od 150 W.

MAKSIMALNA ZAŠTITA SA SUPER-JAKIM KAROSEROM

Bor i drugi čelici visoke ili ultra-visoke čvrstoće čine više od 40% karoserije New Transit Custom, uključujući dijelove sigurnosne ćelije za putnike. To ga čini izuzetno laganim kombijem srednje veličine i otpornim na sudare. Dizajn karoserije je takođe optimizovan, koristeći preko 4.500 kompjuterskih simulacija i 30 testova sudara celog vozila.