Idi tamo gde idu zvezde

Ford transit custom nugget

Go. Rest. Go again.

Ford transit custom nugget

Live life at the drop of a hat

Ford transit custom nugget

Namiri se kako ideš dalje

Ford transit custom nugget

FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET CAMPER KOMBI

Ford Transit Custom Nugget kamper kombi je vaš dom daleko od kuće. Bilo da istražujete nova mjesta ili ponovo otkrivate stare omiljene... Ford Transit Custom Nugget kamper će vas odvesti tamo u udobnosti i stilu.

Prenamjene Transit kamper kombija podigli smo na viši nivo s Ford Transit Custom Nugget kamper kombijem.

Dva odvojena bračna kreveta omogućavaju vam da spavate do četiri odrasle osobe. Savršeno ako kamper nosite na duža putovanja s prijateljima ili porodicom.

Ostale ključne karakteristike Ford Transit Custom Nugget kampera uključuju preokretna prednja sedišta i trpezarijski sto na rasklapanje; potpuno funkcionalna kuhinja sa sudoperom, frižiderom od 40 L i štednjakom na plin; napajanje od 12 V. Osim toga, ugrađeni WiFi za do 10 povezanih uređaja dovoljan je za zabavu cijele porodice.

POGLEDAJTE ŠTA TRANSIT CUSTOM NUGGET MOŽE UČINITI

POGLEDAJTE ŠTA ČINI OVAJ KAMPER VAN DRUGAČIJI

PROSTOR ZA ČETIRI ODRASLE OSOBE

Napravite dva odvojena bračna kreveta, sa ravnim zadnjim sedištima na preklop i dodatnim ležajem na gornjem nivou.

KARAKTERISTIKE

PLINSKA PLOČA ZA KUVANJE

Kuhinjski prostor u Ford Transit Custom Nugget-u ima prostora za pohranu kanistera s plinom do 2,8 kg. A zamjena kanistera ne može biti jednostavnija, tako da ćete uvijek moći skuhati svoja omiljena jela.

SNABDEVANJE STRUJOM I VODOM

Eksterne tačke za punjenje od 230-240 V vam omogućavaju da dopunite napajanje kada ste parkirani u blizini mrežne utičnice. Tu je i vanjski konektor za dopunjavanje vašeg spremnika svježe vode, što olakšava nego ikad dopunu vode vašeg kampera.

nosač za bicikl

Uz opcioni nosač za bicikle, možete sigurno pričvrstiti svoje bicikle na stražnji dio kamper kombija. Dakle, sada možete izaći na vožnju kad god želite.

PROSTORAN SPAVAĆI PROSTOR

Nagibni krov u kamperu Ford Transit Custom Nugget znači da ćete imati dovoljno mjesta kada spavate u visokom bračnom krevetu. Krov na šarkama se može spustiti kako bi kamper bio kompaktan i okretan na cesti, te podići kako bi se maksimizirao prostor kada je parkiran.

POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA

Potpuno opremljena kuhinja na stražnjem dijelu kamper kombija pruža vam dovoljno prostora za kuhanje i odlaganje limenki, flaša, paketića... Prostor uključuje plinsku ploču za kuhanje s dva gorionika, sudoper i slavinu, te sav radni prostor koji potrebno je pripremiti obrok.