Ponosno prilagođeno od strane MS-RT.
Novi ford transit custom ms-rt
Sportski razgovori po narudžbi
Novi ford transit custom ms-rt
Transit utility. Reli stav.
Novi ford transit custom ms-rt

NOVI FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Vrhunska fuzija MS-RT sportskog pedigrea sa legendarnim mogućnostima Transit sada je dostupna direktno od vašeg Ford dilera.

Novi Transit Custom MS-RT ima hrabru, reli inspirisanu spoljašnjost i luksuznu unutrašnjost po meri, bez ugrožavanja njegove svestranosti ili čvrstine.

Pozadi je do 6,8 kubnih metara prostora, a pokreće ga snažan i efikasan 2,0-litarski EcoBlue dizel motor. Dostupan je i kao kombi ili sa duplom kabinom, sa kratkim ili dugim međuosovinskim rastojanjem.

ODABIR SVOJ STIL KAROSERIJE

VAN
Sa dvije opcije međuosovinskog razmaka (L1 i L2), kao i standardno ili kao kombi sa visokim krovom, Transit Custom MS-RT Van nudi nosivost do 8,3 kubnih metara. Sadrži pregradu pune visine, pune širine (zastakljena ili neglačana), i izbor između dva ili tri sedišta napred. Odredite jednostruka ili dvostruka klizna vrata i birajte između stražnjih vrata sa šarkama od 180° ili opcionih vrata prtljažnika.
DVOSTRUKA KABINA VAN
Kombi sa šest sedišta, sa izborom između dva ili tri sedišta napred plus drugi red od tri sedišta. Zastakljena i oblikovana pregrada sigurno odvaja posadu od tereta. Transit Custom MS-RT Double Cab-in-Van dostupan je u opcijama sa dugim ili kratkim međuosovinskim rastojanjem i standardno ili kao kombi sa visokim krovom, nudeći tovarni prostor do 4,3 kubna metra.
vidi šta ga čini drugačijim

KARAKTERISTIKE

KAKO RAD TREBA IZGLEDATI
Transit Custom MS-RT preuzima svestranost Transit Customa i daje mu prilagođenu preobrazbu inspirisanu motosportom. Novi prednji branik, rešetka i četverostruki auspuh daju kombiju impozantan izgled. Dok ekskluzivne 18-inčne trkačke legure Anthracite OZ s premium gumama s oznakom nosivosti poboljšavaju upravljivost bez žrtvovanja nosivosti.
INTERIJER CUSTOM
Unutrašnjost, ručno izrađena sedišta od kože i antilopa osiguravaju da udobno sedite na svakom poslu. MS-RT sportski volan sa karbonskim umetkom daje vam potpunu kontrolu. A mnoštvo naprednih tehnologija, uključujući prilagodljivi tempomat i SYNC 3 sa 8” ekranom u boji osjetljivim na dodir, pomažu da svaka vožnja bude laka.