Više stila. Više supstance.

novi ford transit custom ms-rt

Transit Custom Plug-In Hibrid

Ne prihvatajte manje

novi ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM VAN

Ford Transit Custom Van oduvijek je bio poznat po svojoj čvrstini, funkcionalnosti i pouzdanosti. Sada, kombi srednje veličine donosi još širi spektar inovativnih karakteristika i pametnih tehnologija.

Ford Transit Custom Van dostupan je u brojnim pogonskim agregatima, uključujući i kao plug-in hibridni kombi. Kao i različite kombinacije krova i međuosovinskog razmaka, u slučaju da trebate kombi s visokim krovom ili prevozite duže terete. Sve potrebe koje su jedinstvene za vaše poslovanje, Ford Transit Custom Van je napravljen da poboljša način na koji radite.

FIRST LOOK AT THE TRANSIT CUSTOM VAN

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

KARAKTERISTIKE

POMOĆ PRE SUDARA

Pre-Collision Assist budno prati cestu pred sobom tako što prati blizinu vašeg kombija pješacima i drugim vozilima. Sistem vas može upozoriti na potencijalni sudar i može automatski kočiti ako ne reagujete. Dizajniran za brzine do 80 km/h (u normalnim uslovima na putu).

VEŽITE TERET ZA POD

Niže tačke za vezivanje postavljene na bočne strane olakšavaju pristup kada pokušavate da osigurate teret. Održavanje teretnog poda bez prepreka također omogućava novu oblogu teretnog poda koja se lako čisti. Dodatne tačke za pričvršćivanje ugrađene u strukturu kombija srednje veličine u visini struka i ramena, mogu da izdrže impresivnih 30 kg opterećenja.

KRUG KRETANJA

Krug okretanja od samo 10,9 metara znači da su uski manevri u novom Transit Custom kombiju impresivno laki za kombi kombi njegove veličine. Samo još jedan razlog zašto je Transit Custom Van savršen poslovni kombi, posebno ako redovno poslujete u gradu, s puno utovara i isporuka.

AKTIVNA POMOĆ PRI PARKIRANJU Olakšava parkiranje

Zaustavljanje isporuke na prometnoj ulici nije uvijek lako. Pogotovo sa zatvorenim stražnjim prtljažnim prostorom i ograničenom vidljivošću. Aktivna pomoć pri parkiranju može identificirati prikladna mjesta, a zatim bezbedno usmjeriti vaš Transit Custom Van. Potrebno je samo kontrolirati kočnice i brzine. kada završiš posao, Parkiraj se. Asist može čak i da vas vrati iz paralelnih prostora.

Geoprostorna ograda

Dostupna u Transit Custom plug-in hibridu, tehnologija geofencinga je dizajnirana da pomogne u poboljšanju lokalnog kvaliteta zraka. Transit Custom Van može otkriti kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim se automatski prebaciti na način vožnje samo na električni pogon. Korisnici takođe mogu kreirati prilagođene „zelene zone“ za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.

DOSTUPNO KAO PLUG-IN HIBRIDNI KOMBI

Transit Custom Plug-in hibridni kombi kombinuje električni motor na baterije sa svojim 1,0-litarskim EcoBoost motorom. Odabirljivi načini rada EV omogućavaju vam da prebacite pogonsku snagu između elektromotora, benzinskog motora ili kombinacijom oba načina koja štede gorivo. Mogućnost nulte emisije, samo električna vožnja do dometa do 27 milja. Idealno ako poslujete u gradu, čak iu novom ULEZ-u.