Privuci pažnju

Ford Mustang Mach-E GT

Sve na struju. Sve u stilu. Mustang.

Ford Mustang Mach-E GT

Ozbiljne električne performanse

Ford Mustang Mach-E GT

Vajan da se gleda

Ford Mustang Mach-E GT

FORD MUSTANG MACH-E GT

Iskusite snagu, strast i performanse Mustang Mach-E GT. Najmoćniji član Mustang Mach-E linije, sa do 860 Nm obrtnog momenta, ujedno je i Ford Mustang koji najbrže ubrzava u prodaji, postižući 0–60 MPH za manje od 3,7 sekundi. Mustang Mach-E GT je također sposoban za električnu vožnju do 236-310 milja (rezultati WLTP testa).

Sa performansama koje podižu puls i odnosom prema njemu, Mustang Mach-E GT je spreman da oduševi.

POGLEDAJTE MUSTANG MACH-E GT U AKCIJI

PERFORMANCE

0 – 62 mph in 3.7 seconds ; 487PS output ; 860NM max. torque

BREMBO PERFORMANCE KOČNICE

Dizajnirani od strane Bremba, italijanskih maestra performansi kočenja, 19" ventilisani prednji diskovi Mustanga Mach-E GT i upečatljive crvene čeljusti daju odličnu snagu zaustavljanja.

UNTAMED PLUS MOD VOŽNJE

Ekskluzivno za Mustang Mach-E GT, Untamed Plus pojačava Untamed Drive Mode automobila. Dizajniran za stazu, dodatno gura uzbuđenje kako bi pružio dugotrajnije uzbuđenje.

MAGNERIDE DAMPING SYSTEM

Podešavajući 1000 puta u sekundi, MagneRide® aktivno ogibljenje drži Mustang Mach-E GT čvrsto pričvršćenim za asfalt. Rezultat je glatka vožnja koja uliva samopouzdanje.

POVEZIVOST

SYNC 4A MULTIMEDIJA SISTEM

Komunikacija i zabava povezana sa oblakom sa 15,5-inčnim ekranom osetljivim na dodir, razgovornim prepoznavanjem glasa, bežičnom integracijom pametnog telefona i upravljanjem punjenjem vozila. Plus, napredna navigacija inteligentno planira zaustavljanja punjenja na dužim putovanjima.

AŽURIRANJA SOFTVERA ZA FORD POWER-UP

Mustang Mach-E GT je dizajniran da evoluira. Besprekorna, sigurna bežična ažuriranja nude poboljšanja, a svaka nadogradnja poboljšava kvalitet, sposobnost i praktičnost vašeg automobila.

FORDPASS APLIKACIJA

Otključajte pametnu stranu svog Mustang Mach-E GT. Zaključajte ga i otključajte, pratite nivoe napunjenosti i domet vožnje, pronađite stanice za punjenje i platite punjenje - sve sa svog pametnog telefona.

DIZAJN

GT STYLING KIT

Dizajniran ekskluzivno za GT, jedinstveni body kit izdvaja se iz gomile potpuno električnih automobila. Tradicionalni stil rešetke u obliku saća je znak za njegovo klasično Mustang GT nasleđe.

20" JEDNISTVENE ALUMINIJSKE FELUGE

Dizajnirani ekskluzivno za Mustang Mach-E GT, 20-inčne alu felne imaju zamršen dizajn rešetke. 19-inčne crvene Brembo kočnice i obrađene čeljusti dodaju razmetljivost i stil.

FORD PERFORMANCE SPORTSKA SJEDIŠTA

Sa svojim prepoznatljivim Ford Performance sportskim sjedištima, Mustang Mach-E GT pruža podršku i luksuzno mjesto za uživanje u vožnji.

B&O PLAY

B&O audio se neprimjetno uklapa u Mustang Mach-E GT. Sa deset zvučnika, sa zvučnom trakom integrisanom u komandnu tablu, ovaj zvučni sistem po meri podiže svako putovanje.

DOMET I PUNJENJE

DO 236 - 310 MILJA SA JEDNIM PUNJENJEM (WLTP TEST REZULTATI)

Mustang Mach-E GT koristi istu podršku za punjenje kao i Mustang Mach-E koja uključuje pristup našoj BlueOval™ mreži za punjenje. Uz to, vaš Mustang Mach-E GT dolazi u kompletu sa kablovima za punjenje koje možete koristiti kod kuće i u pokretu.

KUĆNO PUNJENJE

To je jednostavno kao punjenje pametnog telefona. Koristite isporučeni kabel za kućno punjenje u konvencionalnoj utičnici ili, za kraće vrijeme punjenja, odlučite se za Ford Connected Wallbox, odlučite se za Ford Connected Wallbox, za brže vrijeme punjenja.

NA JAVNOJ PUNIONICI

Uključuje petogodišnje besplatno članstvo u našoj Blue Oval® Charge mreži. Pružanje pristupa preko 300.000 stanica za punjenje širom Evrope, uključujući brze punjače kompanije IONITY, i jednostavno plaćanje sa jednim računom.

IONITY MREŽA PUNJENJA

Ford je partner u brzo rastućoj mreži IONITY, koji postavlja stanice za punjenje velike snage širom Evrope. Oni vam omogućavaju da punite Mustang Mach-E sa dometom do 57 milja (93 km) za samo 10 minuta.

IONITY planira imati preko 7.000 stanica širom Evrope do 2025. godine, pri čemu svaka lokacija ima u prosjeku šest punjača.