Ne prihvatajte ništa manje

Ford transit custom trail

Sportske konverzije po mjeri

novi ford transit custom ms-rt

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom je oduvek bio poznat po svojoj čvrstini, funkcionalnoj pouzdanosti i vrhunskim nivoima dizajna i izrade. Sada nudi još širi spektar inovativnih funkcija i pametnih tehnologija. Plus veća efikasnost zahvaljujući nizu naprednih dizel ili dostupnih hibridnih opcija. Rezultat je: kombi koji je profinjeniji i sofisticiraniji nego ikada prije.

Izaberi svoj stil

van

Transit Custom Van je funkcionalan nosač tereta, sa pregradom pune visine, pune širine (zastakljena ili nezastakljena), koja odvaja tovarni prostor od kabine, i izborom između dva ili tri sedišta u prednjem delu. Možete odrediti jednostruka ili dvostruka klizna vrata i odabrati stražnja vrata sa šarkama ili vrata prtljažnika.

dupla kabina u kombiju

Kao i kod kombija, možete izabrati dva ili tri sedišta u prvom redu. Dodatno, Double-Cab-in-Van nudi dodatni fiksni red od tri sedišta, iza prednjeg reda. Zatim fiksna zastakljena pregrada odvaja drugi red sedišta od prtljažnog prostora.

KOMBI

Svestranost je standardna kod Kombi M1. Sa tri reda sedišta kao standard može da primi do 9 osoba. Sva sedišta se mogu preklopiti ili ukloniti, što omogućava da se alati ili oprema nose umesto putnika.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

ključne karakteristike

MOTOR ZA SVAKI POSAO

Birajte iz niza naprednih pogonskih agregata. Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV) može preći do 42 km [26 milja] vožnje bez emisija, dok EcoBlue Hybrid ima električnu pomoć za poboljšanje efikasnosti goriva. I, naravno, tu je i niz naprednih Ford EcoBlue dizel motora visokih performansi.

TERETNI PROSTOR I PRISTUP

Tri karoserije, tri pristupa utovarnom prostoru i pristupu. Kombi nudi maksimalno 8,3 kubna metra, što odgovara tri euro palete. Dvostruka kabina u kombiju ima šest osoba i do 4,3 kubna metra tereta, na koju se lako uklapa jedna euro paleta. Kombi je kombi sa 9 sedišta koji još uvek ima 2,5 kubnih metara tovarnog prostora. S kliznim bočnim vratima širine palete, stražnjim vratima koja se širom otvaraju i malom visinom ulaska, pristup svom tom prostoru za utovar je lak.

KLJUČ ZA POVEZANIJI SVIJET

Transit Custom je sada dostupan sa FordPass Connect modemom. Sistem otključava niz moćnih prednosti, uključujući do 4G WiFi za do deset uređaja i ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu koja se isporučuju direktno na vaš SYNC 3 navigacioni sistem. U kombinaciji s aplikacijom za pametne telefone FordPass Pro, moći ćete provjeriti jeste li se sjetili zaključati vrata, a zatim ih zaključati ili otključati daljinski. Također možete pratiti status do pet povezanih poslovnih vozila, pa čak i provjeriti da li je potrebno održavanje.

AKTIVNA POMOĆ ZA PARKIRANJE Olakšava parkiranje

Zaustavljanje isporuke na prometnoj ulici nije uvijek lako. Pogotovo sa zatvorenim stražnjim prtljažnim prostorom i ograničenom vidljivošću. Active Park Assist može identificirati prikladna mjesta, a zatim sigurno usmjeriti vaš Transit Custom. Potrebno je samo da kontrolišete kočnice i brzine. Kada završite svoj posao, Assist vas može čak i vratiti iz paralelnih prostora.

NAPREDNI SISTEM KOJI TI POMOĆE DA OSTANETE U TRACI

Ako otkrije da slučajno napuštate traku, upozorenje o održavanju trake može vas upozoriti vibriranjem volana i prikazivanjem vizuelnog upozorenja.

Geoprostorna ograda

Dostupna u vozilima s hibridnim pogonom, geofencing tehnologija je dizajnirana da pomogne u poboljšanju lokalnog kvaliteta zraka. Transit Custom može otkriti kada uđe u zonu zagušenja ili zonu niske emisije, a zatim se automatski prebaciti u način rada samo na električni pogon. Korisnici također mogu kreirati prilagođene "zelene zone" za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim sredinama i skladištima.