Napravljen da se oslobodi

Ford Transit Custom Active

Sklonost avanturi

Ford Transit Custom Active

FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

Ford Transit Custom Active više je od vaše kancelarije na putu.

Opcioni mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem (samo ručni mjenjač) daje vam samopouzdanje na izazovnom terenu šaljući snagu na kotače s najvećom vučom. A hrabar novi dizajn osigurava da ćete se uvijek izdvojiti iz gomile.

Od rada u gradu, do vikend kampovanja. Gdje god da idete, Transit Custom Active je napravljen da svako putovanje učini bez napora.

KARAKTERISTIKE

Sa upečatljivim, novim dizajnom eksterijera i naprednim mogućnostima, Transit Custom Active je napravljen da se oslobodi rutine. A s vrhunskim materijalima i pametnim tehnologijama bit ćete udobni i povezani gdje god da krenete

GRAĐEN ZA VIŠE OD RADA

Transit Custom Active dobio je hrabar novi izgled koji odgovara njegovim impresivnim mogućnostima. Jedinstveni 17-inčni alu felge, kontrastni retrovizori i prepoznatljiva aktivna rešetka osiguravaju da ćete biti zapaženi. Bočni stepenik pune dužine čini pristup kombiju lakim, a krovne šine vam omogućavaju da nosite još više tereta. Kombi je takođe dostupan sa opcionim mehaničkim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem, kako biste se kretali na izazovnom terenu.

UŽIVAJTE U SVAKOJ VOŽNJI

Iznutra, Transit Custom Active je dobio premium, djelomično kožnu oblogu. „Nordijsko plavo“ šavovi stvaraju jedinstven interijer koji upotpunjuje odvažni vanjski dizajn. Pametne tehnologije, kao što je FordPass Connect, održavaju vas povezanim gdje god da vas putovanje odvede.

IZRAĐEN ZA NAJTEŽE POSLOVE

Transit Custom Active dostupan je s naprednim sistemom koji je napravljen da vam pomogne da se nosite s teškim terenom s lakoćom. Opcioni mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmjeravajući snagu na točak s najvećom vučom. Ovo pomaže da se vi i vaš teret krećete naprijed kada vam je najpotrebniji.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORA

Napredni EcoBlue dizel motori impresioniraju snagom do 170 KS i glatkom isporukom obrtnog momenta.