Napravljen za najteže poslove

Ford transit van trail

NOVI FORD TRANSIT TRAIL

S robusnim dizajnom, mnoštvom pametnih tehnologija i novim nivoom mogućnosti. Novi Ford Transit Trail je napravljen za one koji traže više za svoj posao.

Mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem šalje snagu na kotače s najvećom vučom kako bi se vaš Transit Trail kretao na izazovnom terenu. Dok opcioni inteligentni pogon na sva četiri točka poboljšava terenske sposobnosti ovog kombija, što znači da ćete se s lakoćom nositi s najtežim poslovima.

Impozantna nova maska ​​sa podebljanim FORD slovima garantuje da ćete biti zapaženi. Dok, lajsne sa strane karoserije i jedinstveni 16" alu felge osiguravaju da se čak i najteži poslovi obavljaju sa stilom.

POGLEDAJTE ŠTA JE ČINI RAZLIČITIM

POGLEDAJTE ŠTA TRAZITNA STAZA MOŽE UČINITI

Gdje god vas posao odvede, Transit Trail će obaviti posao. Od teških seoskih staza do blatnjavih gradilišta, terenska sposobnost ovog kombija osigurava da posao ne stane. A upečatljiv novi dizajn garantuje da ćete se izdvojiti iz gomile.

KARAKTERISTIKE

MEHANIČKI DIFERENCIJAL OGRANIČENOG KLIZANJA

Transit Trail je dostupan sa naprednim sistemom koji je napravljen da vam pomogne da se nosite sa izazovnim terenima sa lakoćom. Mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmjeravajući snagu na kotač s najvećom vučom. To vam pomaže da se krećete naprijed i poboljšava stabilnost vozila kada vam je to najpotrebnije.

IZUZETAN TERETNI PROSTOR I PRISTUP

Transit Trail je veliki kombi koji pruža impresivan tovarni prostor u sve tri dimenzije: dužina tereta, širina i korisna unutrašnja visina. Uz nosivost do 2,1 tone i 15,1 kubni metar utovarnog prostora, možete smestiti teret dužine preko 3 metra. Široka bočna vrata za teret sa opcijom otvaranja na električni pogon i stražnja stepenica za pristup osiguravaju lak pristup i vašem teretu.

INTELIGENTNI POGON NA SVE TOČKE

Kada situacija postane teška, ništa nije bolje od sigurnih performansi pogona na sva četiri točka. Transit Trail je dostupan sa opcionim inteligentnim AWD sistemom koji zamenjuje mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem i pomaže vam da postignete još glatkiji, sigurniji napredak na izazovnom terenu.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Uz niz sofisticiranih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Transit Trail pruža besprijekornu mješavinu snage i efikasnosti. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 KS, garantovano ćete pronaći onaj koji zadovoljava vaše specifične potrebe.