Gde god da vas posao odvede

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Volim ono što radiš

Ford TRANSIT CONNECT ACTIVE

NOVI FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Uz Ford Transit Connect Active, naš najsvestraniji kombi sada je sposobniji nego ikad. Transit Connect srednje veličine ima sofisticirane tehnologije, do 3,6 kubnih metara tovarnog prostora i može ponijeti do 982 kg tereta. A sada je Active dodatak dostupan i sa opcionim mehaničkim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem kako bi vožnju na teškom terenu učinila bez napora. Od dostave u gradu do brdskog biciklizma na selu; šta god da radite, Ford Transit Connect Active je na visini zadatka.

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

KARAKTERISTIKE

Sa hrabrim novim dizajnom i poboljšanim mogućnostima, Transit Connect Active je napravljen za ljude koji ne vjeruju u uobičajeni radni dan.

NAPRAVLJEN ZA AVANTURU

Transit Connect Active je napravljen za avanturu. Visina vožnje je povećana kako bi se pomoglo na neravnom terenu, dok mu nova prepoznatljiva Active maska ​​i srebrne klizne ploče daju impozantan novi izgled. Zadnja prtljažna vrata pune širine daju vam lak pristup skladištu, a srebrne krovne šine pune dužine omogućavaju vam da povećate svoj tovarni prostor. Jedinstvene 17-inčne aluminijske felge, proširenja luka kotača i Active značka upotpunjuju izgled.

STILSKI DIZAJN

Unutar Transit Connect Active, nova sjedala pružaju kombinaciju stila i izdržljivosti. 'Nordic Blue' šavovi na sjedištima, volanu i ruci mjenjača daju kabini upečatljiv novi izgled. Signature Active pločice za habanje pomažu da vaš kombi bude u najboljem stanju. A SYNC 3 sa FordPass Connect osigurava da ostanete povezani, gdje god da vas putovanje odvede.

IZRAĐEN ZA NAJTEŽE POSLOVE

Transit Connect Active dostupan je sa naprednim sistemom koji je napravljen da vam pomogne da se nosite sa teškim terenom sa lakoćom. Opcioni mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmjeravajući snagu na točak s najvećom vučom. Ovo pomaže da se vi i vaš teret krećete naprijed kada vam je najpotrebniji.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORA

Napredni EcoBlue dizel motori impresioniraju snagom do 120 KS i glatkom isporukom obrtnog momenta.