Room for the whole crew

Transit Connect Double Cab-In-Van

Love what you do

Transit Connect Active

FORD TRANSIT CONNECT VAN

Transit Connect Van kombinuje čvrstoću zaštićenog Ford Transit-a sa najsavremenijom tehnologijom kako bi vam pomogao da radite pametnije.
Transit Connect Van dolazi sa jednim redom sedišta kako biste maksimalno povećali vaš tovarni prostor.
Dostupan u opcijama sa kratkim (SWB) ili dugim međuosovinskim rastojanjem (LWB), Transit Connect Van pruža do 3,6 kubnih metara tovarnog prostora i može da ponese do 982 kg tereta*. A sa genijalnom pregradom koja prolazi kroz teret, moći ćete prevoziti i dugačke, nezgodne predmete.
Ovaj izuzetan kombi srednje veličine prepun je sofisticiranih tehnologija, uključujući Active Park Assist, Prepoznavanje saobraćajnih znakova i SYNC 3. Ovi sistemi rade zajedno kako bi vam pomogli da ostanete povezani i imate kontrolu.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Karakteristike

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Naši TDCi dizel motori od 75 KS, 100 KS i 120 KS impresioniraju svojom rafiniranom snagom i vrhunskom efikasnošću. Bilo da se vaš Transit Connect kombi nalazi na gradskim ili gradskim cestama ili duge vožnje autocestom, njihova glatka isporuka obrtnog momenta je neprocjenjiva na usponima ili pri preticanju.

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Bilo da su znakovi pored puta ili iznad njega, trajni ili privremeni, Prepoznavanje saobraćajnih znakova ih može identificirati. Ikona te brzine ili znak se pojavljuje na instrument tabli Transit Connect Van i mijenja se svaki put kada otkrije da ulazite u novo ograničenje.

AKTIVNA PARKING ASISTENCIJA

Active Park Assist može vas usmjeriti na paralelna ili okomita parkirna mjesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim automatski upravlja vašim Transit Connect kombijem. Sve što radite je da upravljate gasom, brzinama i kočnicom (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale). Izvući će se i iz paralelnih prostora.

POSLOVNA APLIKACIJA ZA POVEZANA VOZILA

Bilo da posjedujete jedan kombi ili upravljate voznim parkom od do pet, FordPass Pro aplikacija otključava njihovu pametnu stranu. Dizajniran posebno za poslovna vozila, sa funkcijama kao što su SecuriAlert i upozorenja o zdravstvenom stanju vozila, FordPass Pro vam pomaže da vaša kombija budu na putu, da vaš teret bude siguran i da se vaše poslovanje kreće u ovom povezanom svijetu.

POMOĆ PRE SUDARA

Asistencija otkriva vozila i pješake na putu ispred vas ili one koji bi mogli preći put vašeg kombija i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je dizajnirana da pomogne u smanjenju ozbiljnosti nesreća ili da ih u potpunosti izbjegne, a funkcionira pri brzinama do 80 km/h (50 mph).