ZA POSADU I TERET

FORD TRANSIT CHASSIS DOUBLE CAB

FORD TRANSIT CHASSIS DOUBLE CAB

Transit Chassis Double Cab dizajnirana je da bez napora premješta i teret i vaš tim, savršeno ako vam je potrebna konverzija posade i kombija.

Dostupan u dugim do ekstra dugim međuosovinskim rastojanjem, i izgrađen sa robusnom šasijom sa ljestvicom, Transit Chassis Double Cab pruža ravnu, jaku osnovu na kojoj možete izgraditi savršenu konverziju kombija za posadu. A s novim modelom od 5 tona koji je dostupan, imate ravnu, snažnu osnovu na kojoj možete izgraditi svoje savršeno vozilo, kako god želite, sa do 2.960 kg nosivosti na šasijskoj kabini i još uvijek imate mjesta za do šest putnika .

Vrata koja se širom otvaraju omogućavaju lak pristup inteligentno dizajniranoj unutrašnjosti. Zadnji red sedišta se može podići kako bi se otkrio prostor za odlaganje vašeg alata, laptopa ili druge opreme koju želite da sakrijete. A srednje sedište u prednjem redu može se preklopiti kako bi se koristilo kao zgodna radna površina.

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

KARAKTERISTIKE

DODATNA ČVRSTOĆA ZA 5 TONA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto mase vozila) donosi najveću nosivost ikada u kabinu Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasije (L3, L5), pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

POVJERENJE U PROMJENJIVE USLOVE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sve točkove (AWD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AWD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

PONUDA MOTORA

Uz niz naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, Transit Chassis Double Cab je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 KS i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put možete odabrati i pogonski sklop Ford EcoBlue Hybrid, koji pomaže maksimiziranju efikasnosti i minimiziranju emisija. A kako bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Double Cab je takođe dostupna sa 130 KS ili 170 KS Heavy Duty dizel motorom.

PROSTOR ZA POSADU

Transit Chassis Double Cab je odlično rješenje za pomicanje posade i tereta u isto vrijeme. Vrata koja se širom otvaraju omogućavaju lak pristup prostranoj, dobro osmišljenoj unutrašnjosti. Dok dvostruko suvozačevo sedište i standardno zadnje četvorosedište zajedno nude udoban smeštaj za do sedam putnika, uključujući mnoštvo mogućnosti odlaganja ispod sedišta. Savršeno ako vam je potrebna preinaka kombija za posadu.

SISTEM ZA ODRŽAVANJE TRAKE

Sistem zadržavanja trake koristi kameru koja gleda u budućnost kako bi otkrila ako nenamjerno napuštate traku. Pomoć pri održavanju trake pruža nežnu pomoć pri okretnom momentu upravljanja kako bi vas odveo nazad u svoju traku. Ako vaš točak dodirne liniju ili ivicu puta, Lane Keeping Alert vibrira volan i prikazuje vizuelno upozorenje. Tehnologija se automatski deaktivira pri brzinama ispod 64 km/h ili se može isključiti ručno.

SISTEM ZA NADZOR PRITISKA U GUMAMA

Ako bilo koja guma vaše Transit Chassis Double Cab počne da gubi pritisak tokom vašeg putovanja, sistem za praćenje pritiska u gumama vas odmah upozorava ako dođe do probijanja paljenjem ikone na instrument tabli.

ELEKTROSKLOPIVA OGLEDALA

Da biste izbjegli slučajna oštećenja, električno sklopivi retrovizori se preklapaju prema unutra kada ste parkirani. Uvučene unazad, štite i elegantne integrisane indikatore.