Jače nego ikad

Šasija sada dostupna zanosivost od 5 tona

Spremni za rad kad god ste

Ford transit šasija sa jednom kabinom

Spreman za rad 24 sata dnevno

Ford transit šasija sa jednom kabinom

Olakšava težak posao

Ford transit šasija sa jednom kabinom

Ford transit šasija sa jednom kabinom

Ravni kreveti, kiperi, hladnjača ili gotovo bilo šta drugo... Postoji razlog zašto je Transit Chassis Cab izbor vozila za konverziju kombija.

Jedan red Transit Chassis Single Cab maksimizira raspoloživi prostor za nošenje robe.

Od L2 (srednje međuosovinsko rastojanje) do L5 (izuzetno dugo međuosovinsko rastojanje), svaki derivat Transit Chassis Single Cab izgrađen je sa robusnom šasijom sa merdevinama. A sa novim modelom od 5 tona koji je dostupan, imate ravnu, jaku osnovu na kojoj možete izgraditi svoje savršeno vozilo, kako god želite, sa do 2.960 kg nosivosti.

Čvrst, pouzdan i svestran. Transit Chassis Single Cab je namenski napravljen da zadovolji jedinstvene zahteve vašeg poslovanja.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

KARAKTERISTIKE

DODATNA ČVRSTOĆA ZA 5 TONA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto mase vozila) donosi najveću nosivost ikada u kabinu Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasije (L3, L4, L5), pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

SIGURAN U PROMJENJIVIM USLOVIMA

Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sve točkove (AWD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AWD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Sa nizom naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, šasija sa jednom kabinom je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 KS i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put možete odabrati i pogonski sklop Ford EcoBlue Hybrid, koji pomaže maksimiziranju efikasnosti i minimiziranju emisija. A kako bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Single Cab je dostupna i sa 130 KS ili 170 KS Heavy Duty dizel motorom.

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Postavite svoj tempo uz inteligentni prilagodljivi tempomat. Sistem može identificirati preovlađujuće ograničenje brzine i automatski održavati odabranu brzinu unutar otkrivenog ograničenja. Napredna radarska tehnologija skenira sporiji saobraćaj ispred vas i može automatski prilagoditi vašu brzinu kako bi održala unaprijed postavljeni razmak od vozila ispred vas. Kada se promet razriješi, vaša Transit Chassis Single Cab će nastaviti svoju unaprijed odabranu brzinu.

MAKSIMALNA KONTROLA UGLA

Kontrola vektorskog momenta reaguje na površinu puta 100 puta u sekundi. (To je 33 puta brže od treptaja oka.) Koristeći ove informacije, balansira količinu snage koja se isporučuje na svaki od dva prednja točka vaše Transit Chassis Single Cab. Ovo maksimizira prianjanje i izoštrava upravljivost, pomažući vam u zaobljenim uglovima i preko valova na cesti

STABILIZACIJA BOČNOG VJETRA

Transit Chassis Single Cab pomaže vozaču da ostane u stazi u jakim, udarnim uslovima koristeći sistem elektronske kontrole stabilnosti. Sistem prepoznaje kada na kombi utiče na bočni vetar i pomaže da se stabilizuje.

TRANSIT KONVERZIJE

Kabina sa šasijom Ford Transit je poznata po svojoj svestranosti i fleksibilnosti. Dostupan u pet opcionih varijanti bruto mase vozila (GVM), idealna je platforma za širok spektar konverzija po meri. Novi model od 5 tona povećava maksimalnu nosivost na 2.960 kg, što je idealno za teške konverzije i obavljanje bilo kojeg posla na kratko.