Povežite se sa svojim automobilom kao nikada do sada
Ford SYNC tehnologija

Ford SYNC tehnologija vam omogućava da upravljate nizom povezanih karakteristika vozila. Bilo preko ekrana osetljivog na dodir ili korišćenjem izuzetno jednostavnih glasovnih komandi, možete kontrolisati sve, od telefonskih poziva i tekstualnih poruka, do navigacije vozila ili puštanja omiljene muzike.
Ford SYNC 4A
Trenutno ekskluzivno za potpuno električni Mustang Mach-E. Ford SYNC 4A je sistem za komunikaciju i zabavu u automobilu povezan sa "oblakom". Povezivost u oblaku daje SYNC 4A naprednije planiranje rute i prepoznavanje glasa u razgovoru. Dok mogućnost bežičnog ažuriranja osigurava da se vaš automobil kontinuirano razvija. A uz bežičnu integraciju pametnog telefona, upravljanje punjenjem električnog vozila, novi ekran osjetljiv na dodir od 15,5” i još puno toga, iskusit ćete potpuno novi svijet povezivanja kroz svoj automobil sa SYNC 4A.
Ford SYNC 3 sa AppLink-om
Sve prednosti SYNC 1.0 i 2.0, plus pokreti štipanja i prevlačenja, ultra brze performanse i mogućnost povezivanja na Apple-ov CarPlay i Android Auto.
Ford SYNC 2 sa ekranom osetljivim na dodir i glasovnom kontrolom
Nadograđena verzija Ford SYNC 1.0, SYNC 2 dolazi s dodatnim funkcijama dizajniranim da poboljšaju vaše iskustvo povezivanja u automobilu. Uz ekran osjetljiv na dodir u boji i glasovne komande, također možete raditi stvari lakše.
Ford SYNC 1.1 sa AppLink-om
Sa prirodnim, intuitivnim glasovnim kontrolama možete pristupiti i koristiti najnovije aplikacije za zabavu, društvene mreže, vijesti i informacije u pokretu, putem tehnologije koja neprimjetno povezuje vaš pametni telefon s vašim automobilom.
Ford SYNC 1.0
Pustite svoju muziku, upućujte i primajte pozive na svom mobilnom telefonu, čitajte dolazne tekstualne poruke naglas - kontrolišite ih sve jednostavnim glasovnim komandama. Sistem vam čak može pomoći da pozovete hitnu pomoć, u slučaju nesreće.
Bluetooth® with Voice Control
Upućujte i primajte pozive, pa čak i prilagođavajte temperaturu, handsfree korištenjem govornih komandi.