Čvrst po prirodi, odvažan po dizajnu
Novi ford ranger wolftrak
Povedi čopor
Novi ford ranger wolftrak
Suptilno ne znači pitomo
Novi ford ranger wolftrak
Gde će te odvesti?
novi ford ranger wolftrak

NOVI FORD RANGER WOLFTRAK

Veran svojim XLT korenima za „uradi sve“, novi Ford Ranger Wolftrak 4x4 pick-up ne samo da izgleda ulogu, već i igra.

Uz SAT NAV, mat crne legure, sportsku šipku i nenametljivu meko sivu završnu obradu, Wolftrak odiše tihom snagom. Ali ispod mirnog eksterijera, nalazi se moćno postrojenje spremno za izvođenje. Sa blokadom diferencijala kao standardom i našim naprednim 2.0L 170PS EcoBlue motorom koji isporučuje dovoljno snage u kombinaciji sa šestostepenim manuelnim mjenjačem zajamčeno vam je sigurno upravljanje Rangerom. Uz prepoznatljivu tešku nosivost od 1.000 kg i mogućnosti vuče* od 3.500 kg, Novi Ranger Wolftrak zaista pruža.
POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM
POGLEDAJTE ŠTA RANGER WOLFTRAK MOŽE UČINITI

KARAKTERISTIKE

IZGLED KOJI NE VARA
Koliko god da je čvrst, novi Wolftrak uzima Rangerov robustan, besmisleni stil i podiže prednost. U suptilnim Sea Gray ili jedinstvenim bojama karoserije Wolftraka Conquer Grey, unapređena vanjština je nenaglašena, ali umirujuće robusna. 17" mat crne legure upotpunjene su odgovarajućim rešetkama, bočnim stepenicima, poklopcima retrovizora, kvakama na vratima, prednjom kliznom pločom, dugonogom sportskom šipkom i SAT NAV. Gume za sve terene i blokada diferencijala kao standard cementiraju Wolftrakove terenske karakteristike. Dostupan kao Double Cab sa sprejom u posteljini kreveta koji pruža maksimalnu zaštitu od svega što trebate ponijeti.
DOBRO DOŠLI U POWERHOUSE
To je vidikovac, utočište od vremenskih prilika, kancelarija na terenu — Wolftrakov poboljšani stil enterijera nudi više od izuzetno udobne kabine. FordPass Connect Modem standardno pruža mogućnost povezivanja, uključujući SAT NAV, Live Traffic i integraciju pametnog telefona. Jedinstveni detalji, poput koplja na instrument tabli sa Wolftrak naljepnicom, daju gotov osjećaj koji je jednako rafiniran koliko i praktičan. Ispod vaših čizama, čvrsti patosnici za sve vremenske prilike pružaju dodatnu zaštitu uz finoću. Zato što možete kontrolisati uslove unutar Wolftraka, čak i kada je vani divlje.