Idi bilo gde. Stigni bilo gdje.
Ford Ranger wildtrak
Mozak i mišići
Ford Ranger wildtrak
Sila sa kojom se treba obračunati
Ford Ranger XLT

FORD RANGER DUPLA KABINA

Kada radite onoliko naporno koliko radite, zahtijevate pikap sa dvostrukom kabinom koji je čvrst, sposoban i spreman za rad.

Pikap sa duplom kabinom, takođe poznat kao pick-up sa kabinom za posadu, ima kabinu pune veličine, sa 4 vrata i proširenim prostorom za noge. Prostrani drugi red sedišta znači da kamionet Ranger Double Cab dovodi vas i vašu posadu na lokaciju sa svom udobnošću premium putničkog vozila.

I postoji razlog zašto je Ford Ranger najprodavaniji pikap u Evropi*. Sa izuzetnom nosivošću od 1 tone, sposoban za vuču do 3.500 kg. Čak i sa duplom kabinom još uvijek ima mjesta za dužinu prtljažnika od 1.613 mm u opcijama Ranger Double Cab XL, XLT i Limited (na podu bez posteljine). Uz to, ogroman raspon motora i robusne terenske sposobnosti: Ranger Double Cab čini vaš radni život lakšim, a slobodno vrijeme zabavnijim.
POGLEDAJTE ŠTA RANGER DOUBLE CAB MOŽE

KARAKTERISTIKE

AKTIVNA PARKING ASISENCIJA
Active Park Assist može usmjeriti vašu Ranger Double Cab na parkirna mjesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim vas automatski usmjerava, dok sve što radite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći upute na ekranu i zvučne signale).
FORD ECOBLUE MOTOR
Uz niz dizelskih motora sljedeće generacije, Ford Ranger Double Cab je snažniji, efikasniji i ima manje emisije nego ikada prije. Sa tri dostupna pogonska agregata, koji nude do 213 KS snage i 500 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći pick-up sa duplom kabinom za sebe.
AUTO START-STOP
Kada se zaustavite na semaforu ili vaše vozilo stoji u redu čekanja, ova tehnologija može automatski isključiti motor. Kada ste spremni za kretanje, samo pritisnite kvačilo i odaberite prvu brzinu kao i obično, ili otpustite kočnicu na automatici i sistem se ponovo pokreće. Dostupan u vozilima sa automatskim menjačem, Auto Start-Stop je posebno efikasan u gradskim i gradskim ulicama, gde može da smanji potrošnju goriva do 10%.
FORDPASS CONNECT
FordPass Connect postaje još moćniji nakon što je uparen s vašim pametnim telefonom putem aplikacije FordPass. Jednom kada se povežete, otključat ćete niz inovativnih novih funkcija. Na primjer, možete koristiti svoj telefon da locirate svoj kamionet s dvostrukom kabinom i zaključate ili otključate ga na daljinu. Možete pratiti nivo goriva, kilometražu i pritisak u gumama, te primati upozorenja o zdravlju vozila direktno na svoj telefon. Također možete programirati svoju satelitsku navigaciju od kuće slanjem odredišta direktno sa svog telefona na preuzimanje.
POMOĆ PRED SUDAROM KOD DETEKCIJE PJEŠKA
Pre-Collision Assist sa detekcijom pješaka koristi RADAR i tehnologiju kamere za skeniranje ceste ispred vašeg Rangera. Ako se otkrije opasnost od sudara s vozilom, pješakom ili biciklistom, tada će vam dati upozorenje. Ako ne odgovorite na vrijeme, sistem može automatski primijeniti do pune sile kočenja kako bi smanjio ozbiljnost ili čak eliminisao neke frontalne sudare.