Gde god da vas posao odvede
Ford ranger super cab
Napravljen za naporan rad
Ford ranger super cab

FORD RANGER SUPER CAB

Čvrst, sposoban i spreman za rad. Drugi red sedišta Ranger Super Cab-a znači da možete prevesti dva dodatna putnika. To je savršeno kada vam je potreban dodatni par ruku na lokaciji. Iako ne ugrožava prostor za prtljag, Ranger Super Cab i dalje nudi impresivnu dužinu prtljažnog sanduka od 1.847 mm (na podu bez posteljine). I postoji razlog zašto je Ford Ranger najprodavaniji pikap u Evropi.† Uz izuzetnu nosivost od 1 tone, sposoban da vuče do 3.500 kg, plus ogroman izbor motora i robusne terenske sposobnosti: Ranger Super Cab olakšava vaš radni život
POGLEDAJTE ŠTA JE ČINI RAZLIČITIM

KARAKTERISTIKE

FORD ECOBLUE DIESEL ENGINES
Uz niz 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora sljedeće generacije, novi Ranger je snažniji, efikasniji i ima manje emisije nego ikada prije. Sa tri dostupna pogonska agregata, koji nude do 213 KS i 500 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći onaj za sebe.
DRUGI RED SJEDISTA
Ranger Super Cab pick-up ima drugi red sedišta, koji vam omogućava da prevezete dva dodatna putnika kada je to potrebno. Iako i dalje nudi impresivnu dužinu prtljažnog sanduka od 1.847 mm (na podu bez obloge za krevet), tako da možete ponijeti dosta u stražnjem dijelu Ranger Super Cab.
ADAPTIVNI TEMPOMAT
Sa tehnologijom Adaptive Cruise Control, vi birate brzinu kojom želite da vozite i sistem će je održavati. Ako ugrađeni RADAR senzor otkrije vozilo ispred, usporit će vaš Ranger Super Cab kako bi održao unaprijed postavljenu udaljenost. Kada put ispred bude čist, sistem će ubrzati do željene brzine.
SISTEM KONTROLE TRAKCIJE
Napredni sistem kontrole proklizavanja eliminiše prekomerno okretanje točkova i daje vam najbolje moguće prianjanje, performanse i stabilnost, baš kada vam je to najpotrebnije. Sistem stalno prati i prilagođava snagu koja se isporučuje na pojedinačne točkove vozila osiguravajući maksimalan kontakt i prianjanje kada ubrzavate.