Napravljen za avanturu
Novi ford ranger stormtrak
Oluja dolazi
Novi ford ranger stormtrak
Ostavite utisak
Novi ford ranger stormtrak
Nova sila je stigla
Novi ford ranger stormtrak
Bijeg od svakodnevice
Novi ford ranger stormtrak

NOVI FORD RANGER STORMTRAK

Predstavljamo novu snagu u vrhunskim 4x4 pick-upovima. Svojim moćnim izgledom i impozantnom prisutnošću, novi Ford Ranger Stormtrak je u skladu sa svojim Wildtrak nasleđem — a onda i nekim.

Ekskluzivna Rapid Red boja karoserije, sjajno crne legure i ukrasi i Stormtrak naljepnice ostavljaju hrabar utisak. Dok vas napredni Bi-Turbo motor od 213 KS sa desetostepenim automatskim menjačem podseća da je ovaj pick-up zaista terensko vozilo. Podjednako sposoban i udoban na gradskim ulicama i seoskim stazama kao i na izrovanim stazama i stazama.
POGLEDAJTE ŠTA ga ČINI RAZLIČITIM
POGLEDAJTE ŠTA RANGER STORMTRAK MOŽE UČINITI

KARAKTERISTIKE

SILA NA KOJU SE RAČUNA
Napravljen da ostavi utisak, Stormtrak živi u skladu sa svojim Wildtrak korijenima, okrećući glave dok bez napora ide kamo god vas put odvede. Upečatljive 18-inčne crne legure potkovane gumama za sve terene daju ton: moćan izgled s praktičnim karakteristikama. Bilo da odaberete Frozen White, Lightning Blue ili jedinstvenu za Stormtrak Rapid Red boju, sjajno crni vanjski dijelovi s crvenim akcentima će se upotpuniti Sa opcionim pregradama za teret i dostupnim paketom roleta, New Ranger Stormtrak ima sve pokriveno.
OKO OLUJE
Šta god da se dešava vani, unutar Stormtraka sve je mirno, udobno i bez napora pod kontrolom. Bogatstvo vrhunskih detalja unutrašnjosti pomaže da se osjećate kao kod kuće. Kvalitetna kožna sjedala s šavovima u crvenoj boji, osvijetljenim pločicama za habanje i jedinstvenim naljepnicama Stormtrak održavaju stvari oštrim. Sa zapovjedne vozačke pozicije, mnoštvo tehnologija je na dohvat ruke sa ekranom u boji osjetljivim na dodir, navigacijom, prepoznavanjem saobraćajnih znakova i potpunim parking senzorima sa kamerom za vožnju unazad. Mirno radeći u pozadini, FordPass Connect vas održava povezanim sa vanjskim svijetom.