Završite teške poslove
ford ranger regular cub
Da li bi posao trebao biti ovako zabavan?
Ford ranger regular cub
Po meri za Vaše poslovanje
Ford ranger regular cub

FORD RANGER REGULAR CAB

Postoji razlog zašto je Ranger najprodavaniji pick-up u Evropi*.

Ogoljen, čvrst, svaki centimetar iskorišćen za rad. Bez zadnjih sedišta znači da Ranger Regular Cab dobija prošireni teretni ležaj za impresivan kapacitet nosivosti od 1252.

Uz izuzetnu nosivost od 1 tone, sposobnu za vuču do 3.500 kg, plus veliki izbor motora i robusnu off-road sposobnost: Ranger Regular Cab olakšava vaš radni vijek.
POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

KARAKTERISTIKE

VEZE
Ove tačke za vezivanje u skladu sa DIN-om pomažu vam da bezbedno i bezbedno nosite svoj teret. Mogu biti unutrašnji ili eksterni, a broj tačaka za vezivanje varira u zavisnosti od stila kabine.
FORD ECOBLUE DIZEL MOTORI
Uz niz 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora sljedeće generacije, novi Ranger je snažniji, efikasniji i ima manje emisije nego ikada prije. Sa dva dostupna pogonska agregata, koji nude do 170 KS i 420 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći onaj za sebe.
FORD EASY FUEL
Ova korisna tehnologija čini gotovo nemogućim ulijevanje pogrešnog goriva u vaše vozilo, jer pogrešna mlaznica jednostavno neće stati. Još bolje, budući da je Ford Easy Fuel sistem bez poklopca, nikada više nećete morati da rukujete prljavim poklopcem goriva
IMPRESIVNA NOSIVOST
Utovarni sanduk Ranger Regular Cab nudi impresivnih 1,8 kubnih metara zapremine. Iako su čvrste, tačke za vezivanje u skladu sa DIN-om pomažu vam da osigurate i bezbedno nosite teret.
PLATFORMA ZA BIZNIS
Ford Ranger Chassis Cab čini idealnu platformu za konverziju za specijalizirane industrije koje se oslanjaju na robusna, pouzdana vozila koja mogu ići bilo gdje. Zasnovana na Rangeru XL, čvrsta konstrukcija karoserije na okviru pruža čvrstu osnovu za konverzije do 3.270 kg bruto mase vozila, sa kapacitetom vuče teške težine od 3.500 kg. A sa izborom pogona na sva četiri točka kao standardom, kabina šasije pruža prepoznatljivu Ranger-ovu sposobnost terenske vožnje.