Ne prati čopor
ford ranger ms-rt limited edition
Više stila. Više drame. Više rendžera.
Ford ranger ms-rt limited edition
Zračite samopouzdanjem
Ford ranger ms-rt limited edition

FORD RANGER MS-RT LIMITED EDITION

Podižemo naš izuzetan pickup na viši nivo. Ford Ranger MS-RT luksuzni premium 4x4 pick-up kamion je prva prilagođena Ford Ranger konverzija dostupna direktno kod vašeg Ford zastupnika. Ranger MS-RT pokreće naš 2.0L Ford EcoBlue dizel motor od 213 KS i dostupan je kao dvostruka kabina.
POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM
POGLEDAJTE ŠTA RANGER MS-RT MOŽE UČINITI

ODABIR SVOJ STIL KAROSERIJE

DOUBLE CAB
Prostrani drugi red sedišta znači da Ranger Double Cab vodi vas i vašu posadu na lokaciju uz svu udobnost premium putničkog vozila.

KARAKTERISTIKE

REDEFINISANJE RENdžERA
To je utakmica stvorena na nebu: specijalista za konverzije, MS-RT, upoznaje Ford Ranger premium pick-up kamion. Stručnost u oblikovanju karoserije u motosportu susreće čistu robusnu sposobnost. Novi Ford Ranger MS-RT prilagođena konverzija ima dramatičan komplet karoserije po mjeri naglašen upečatljivim paketom naljepnica s naljepnicama, sjajno crnim akcentima i ekskluzivnim 20-inčnim crnim OZ Racing legurama sa dijamantskim rezom. Nudi se u dvostrukoj kabini, Ranger MS-RT je pokreće naš vodeći 2.0L Ford EcoBlue dizel motor od 213 KS, sa 10-brzinskim automatskim menjačem.
CUSTOM INTERIJER
Dramatične vanjske nadogradnje su kušanje onoga što je unutra. Zakoračite preko zaštitnih ploča s markom MS-RT da biste iskusili sportski volan i udobnost ručno izrađenih sjedala presvučenih eko kožom i antilopom. Kroz unutrašnjost MS-RT je dodao promišljene dodire, sve do brendiranih podnih prostirki. Sa tehnologijom koja odgovara. SYNC 3 nudi napredni infotainment sa 8” ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za gledanje unazad. Konačno, ploča za izradu MS-RT označava ovu prilagođenu Ranger konverziju kao nešto zaista posebno.