ZA urbane avanture
NOVI FORD ECOSPORT

NOVI FORD ECOSPORT

Sa odvažnim dizajnom, novi EcoSport Active je namjenski napravljen SUV za vaše svakodnevne avanture. Kombinira sve sjajne karakteristike EcoSport-a i dodaje robusniji osjećaj. Osvježena, prostrana unutrašnjost prepuna je naprednih tehnologija, uključujući FordPass Connect modem, kako bi se osiguralo da ste udobni, povezani i imate kontrolu u svakoj vožnji.
POGLEDAJTE ŠTA JE ČINI RAZLIČITIM

Ključne karakteristike

KONTROLIŠITE PUT
Novi EcoSport Active napravljen je da budete kod kuće gdje god vas putovanje odvede. Sa upečatljivom novom rešetkom, povećanom visinom vožnje i širim lukovima točkova, ovo je kompaktni SUV koji zahteva pažnju. Dodatna visina vam takođe pomaže da se uhvatite u koštac sa udarnim rupama ili preprekama i daje vam bolji pogled na cestu ispred vas. Kombinujte ovo sa velikom upravljivošću i imamo vozilo spremno za sve što vam dan baci. Unutra, novi nordijsko plavi šavovi i prepoznatljivi Active branding stvaraju osjećaj grube sofisticiranosti.
SAV PROSTOR KOJI VAM JE POTREBAN
Sa podesivim podom za teret u prtljažniku i genijalnim dizajnom zadnjih sedišta, unutrašnjost EcoSport Active može se lako prilagoditi kako bi se maksimizirao vaš tovarni prostor. Prtljažni pod se može podići kako bi se stvorio skriveni pretinac ili spustiti kako bi se povećao prostor. Sa spuštenim podom i preklopljenim zadnjim sjedištima, imat ćete pristup impresivnih 1.238 litara prostora pozadi.
VOZI POVEZAN
Uz FordPass Connect modem u vašem vozilu i FordPass aplikaciju na vašem telefonu, vi i vaš EcoSport Active možete ostati neprimjetno povezani u svakoj avanturi. Pošaljite odredišta sa svog telefona direktno na svoj
Lorem ipsum