Upada u oči iz svakog ugla

FORD ECOSPORT

Driving confidence? It’s built in

FORD ECOSPORT

Lives Outdoors

FORD ECOSPORT ACTIVE

Blaze new trails

Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Dizajniran za urbanu džunglu. Napravljen da pobegne od toga.

Ford EcoSport dolazi sa višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom.

Gde će te to odvesti?

Tehnologija koja vožnju čini užitkom

Upravljajte svojim iskustvom vožnje uz niz naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Ford Ecosport nudi niz tehnologija uključujući; Pomoć pri kretanju uzbrdo, LED dnevna svjetla i prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Performanse i efikasnost

Ford EcoSport dolazi sa višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom u izboru izlazne snage, 125PS ili 140PS. Sigurno ćete pronaći onu koja je savršena za vas.

Udobnost i inteligencija

Ford Ecosport je dizajniran da poboljša vaše iskustvo vožnje; B&O zvučni sistem (dostupan kao deo opcionog X-Packa) pruža bogato i snažno iskustvo slušanja, SYNC 3 vam omogućava da kontrolišete kompatibilni telefon. Možete povezati svoj Ecosport sa aplikacijom FordPass da otključate još više funkcija pametne vožnje.

Vaša sigurnost na umu

Ford Ecosport je prepun tehnologija i sistema dizajniranih da zaštite vas, vaše putnike i vaše vozilo. Od upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, do pametnih sistema koji vam pomažu da održite vuču i stabilnost.

Impresivna fleksibilnost

Ford Ecosport ima iznenađujuće prostranu unutrašnjost, poboljšanu zadnjim sjedištima koja se mogu preklopiti i podijeliti na dva dijela 60/40 ili potpuno ravno.

Podesivi teretni pod se takođe može postaviti u tri položaja, tako da možete kreirati skriveni pretinac različitih veličina.

CJENOVNICI I KATALOZI

Više informacija o modelu pronađite u cjenovniku.