Potpuno Novi Focus

Novi dizajn

Magnetic (Magnet Boja)
Ruby Red (Boja Rubina)
Moondust Silver (Boja Srebrne Mjesečine)
Chrome Blue (Hromirano Plava boja)
Race Red (Trkački crvena)
Shadow Black (Crna Sjenka)
Diffused Silver (Raspršeno Srebrna boja)
Desert Island Blue (Plava Boja Pustog Ostrva)
Frozen White (Ledeno Bjela boja)

Tehnologija sa smislom

Novi Focus je kreiran tako da svakodnevno poboljšava Vaše iskustvo u vožnji. Ovaj savremeni automobil donosi mnoštvo naprednih mogućnosti kao što su Ford Co-Pilot360, impresivan niz tehnologija asistencije vozaču koje uključuju i Adaptivni tempomat sa Stop & Go funkcijom, zadržavanjem u sredini saobraćaje trake te druge generacije Sistema aktivne asistencije kod parkiranja. Ove tehnologije zajedno kontrolišu ubrzanje, kočenje i upravljanje vozilom. Tehnologija je toliko napredna da ćete se pitati kako ste prije uopšte mogli voziti bez nje.

Snaga i efikasnost koji vam trebaju

Novi Focus je dostupan sa nizom moćnih i veoma ekonomičnih motora, koji su upotpunjeni sa automatskim menjačem od 8 stepena prenosa, ili sa manuelnim menjačem sa 6 stepena prenosa. Spoljašnji dizajn je takodje napravljen tako da stvori oblik koji je sportski i aerodinamican, što poboljšava efikasnost.

Udoban i povezan

Savršene linije, elegantan i sofisticiran izgled. Unutrašnjost novog Focusa je udobnija, prostranijaa i elegantnija nego ikada ranije. A sada, Vi i Vas auto možete ostati povezani gde god da ste. Opcioni novi FordPass Connect modem Vam donosi niz neprocenjivih karakteristika kao što su Saobraćaj Uživo, Wi-Fi hot-spot i eCall. Preuzmite FordPass aplikaciju na Vašem pametnom telefonu i na taj način pristupite raznim dodatnim opcijama. Na primer, daljinsko zaključavanje i otključavanje, daljinsko pokretanje (samo vozila sa automatskim menjačem), lokacija vozila i mnogo toga.

Vaša bezbednost, naš prioritet

Serija pametnih tehnologija nastoji da zaštiti Vas, Vašu porodicu kao i ostale učesnike saobraćaja. Na primjer, aktivno kočenje i asistent za izbjegavanje sudara sa detekcijom pješaka i biciklista može da Vas upozori na potencijalne sudare i čak automatski primjeni kočnice ako ne reagujete na vrijeme.

Ima mesta za sve

Potpuno novi enterijer iskorištava svaki kvadratni milimetar svog prostora kako bi Vam doneo najsvestraniji Focus ikada. Ima više nego dovoljno mjesta za glavu i noge i naprijed i pozadi, tako da će se čak i Vaši najviši putnici osećati udobno. Zadnja sjedišta se dele po sistemu 60/40 i mogu se savijati tako da postanu potpuno ravna, kako bi se maksimizovalo korišćenje prostora. U gepeku se nalazi podesivi podni prtljažnik koji se moze podići kako bi Vam pružio skriveni prostor za odlaganje, ili se može spustiti u svrhu povećanja prostora.