Budite pametni

Proizvodimo naše zamjenske dijelove prema istim visokim standardima kao i naše automobile. Jer, sa iskustvom izrade automobila više od 100 godina, mi znamo koliko je važno zadržati vaš Ford 100% Ford kako bi se osigurala sigurnost vaših putnika.

Sigurnost

Želimo osigurati da vaš Ford putnicima i pješacima pruži odličnu zaštitu. Stoga, Ford originalni dijelovi su dizajnirani, proizvedeni i testirani da ispune ili nadmaše potrebne sigurnosne standarde i homologacijske zahtjeve.

Na primjer, nezavisni uporedni testovi koje je provela istraživačka asocijacija automobilske industrije (MIRA) u ime kompanije Ford of Europe u 2006. godini, pokazala je da je rizik od ozljeda u slučaju sudara pješaka do 17% veći sa jednom od testiranih kopija haube motora.

Performanse

Svi dijelovi vašeg Ford-a su dizajnirani da rade zajedno, da se postignu optimalne performanse, potpuna udobnost i minimalna potrošnja goriva. To se odnosi i na originalne dijelove Ford-a, koji su proizvedeni prema jednaki preciznim specifikacijama kao naši fabrički dijelovi.

Kvalitet

Visoki standardi gradnje i proizvodnje koje zadovoljavaju Ford originalni dijelovi osiguravaju njihovu savršenu ugradnju i završnu obradu, pouzdanost i performanse. Oni su tako dizajnirani da savršeno odgovaraju bez nepotrebne sile, udaljenosti ili izobličenja, i pružaju istiu završnu obradu kao produkcijski dijelovi.

Vrijednost

Neka vaš Ford bude 100% Ford i njegovi budući vlasnici će biti sretni. Ako namjeravate prodati svoje vozilo, potencijalni kupci će biti zadovoljni da čuju koristili samo Ford original dijelove. Tako će bez problema htjeti da plate više.

Obilježavanje

Prepoznaćete original Ford dijelove po oznakama. Naši jednostavni prepoznatljivi znakovi su često smješteni na istaknutoj poziciji.

Garancija

Bilo da se radi o servisu, popravcima ili limariji, ili ako odaberete Fordovu dodatnu opremu, vaša Ford garancija vam osigurava mir za period od jedne godine. Sve popravke se izvode u skladu sa najvišim standardima kvalitete. Osim toga, ako se odlučite prodati svoj Ford, prenosiva garancija je dodatna prednost za novog vlasnika.


Fordova garancija na prohrđavanje za čitavo vozilo ostaje vrijediti ako se za popravke koriste Ford original dijelovi.

Bookmark & Share