Praktičan stil

Na dizajn Tourneo Couriera utjecala su četiri osnovna cilja: ponuditi sve praktične prednosti vozila za prijevoz osoba, pobrinuti se za udobnost i sigurnost vaših suputnika, uključiti samo najupotrebljivije tehnologije i osigurati cjenovno dostupnu kupnju i upotrebu vozila.

 • Vanjština

  Na izgled Tourneo Couriera uz stil utjecalo je još nekoliko elemenata. Aerodinamički oblik karoserije, na primjer, automobilu daje moderan izgled, a ujedno i poboljšava njegovu aerodinamičnost čime pridonosi najučinkovitijoj potrošnji. Od visokotehnoloških svjetala do vrata sa širokim otvaranjem – svaki dio ovog pametnog vozila osmišljen je tako da je u jednakoj mjeri praktičan i odličnog izgleda.

  ford

  Kompaktno, elegantno i štedljivo s gorivom

  fordPrilagodljiv prostor za najviše pet osoba

  ford

  Klizna vrata za veću dostupnost

  fordJednostavna organizacija prtljage

 • Unutrašnjost

  nutrašnjost je udobna i odlično izrađena, izdržljiva i prostorna – namijenjena potpunom životu. Sjedala su ergonomski osmišljena kako bi bili maksimalna podrška, a vama kao vozaču na dohvat ruke nalaze se svi upravljački elementi i tehnologije. I vaši putnici će putovati prostorno i udobno, a podesivost sjedala ponudit će mnogo mogućnosti za prijevoz osoba, prtljage, bicikla, kutija, namještaja u kutijama i sl...

  ford

  Tehnologija na dohvat ruku

  fordProstorna i udobna unutrašnjost

  ford

  Pametno spremanje stvari po
  cijelom autu

 • Boje

  Niz modernih boja. Odaberite koja vam je najomiljenija!


  fordBlazer Blue

  ford

  Moondust Silver

  fordTectonic Silver

  ford

  Frozen White


  fordPanther Black

  ford

  Race Red

  fordDeep Impact Blue

  Magnetic

Bookmark & Share