Pametne tehnologije

Novi Mustang opremljen je nizom inovativnih tehnologija koje vozaču pružaju bolje informacije, više kontrole i povezanosti, kada god on to poželi.


Na krivudavim putevima ili na trkačim pistama, odabirom odgovarujućeg načina vožnje sa jednostavnim preklopnim prekidačima na konzoli, vozač moze vrlo brzo da prilagodi upravljanje, odaziv motora, mjenjač i elektronski program stabilnosti, a time mu je omogućeno kreiranje potpunog Mustanga za svaku priliku.


Novi Mustang bit će među prvim Fordovim vozilima koji će imati na raspolaganju SYNC 2 sustav. Fordov napredni sustav za informacije i zabavu uključuje 8-inčni ekran na dodir s visokom rezolucijom i naprednim glasovnim upravljanjem za lakši pristup funkcijama zvučnog i navigacijskog sustava, klima uređaja i udruženih mobilnih telefona.


SYNC 2 uključeni navigacijski sustav osigurava prikaz s dijeljenim ekranom i detaljnim prikazom raskrižja, zvučno isticanje imena ulica, 3D-prikaz raskrižja na autocestama, prikaz značajki okolice i Michelinovu navigaciju. SYNC 2 vozaču omogućava upotrebu jednostavnih govornih navigacijskih ciljeva i naredbe sustavu, npr. da emitira snimke željenog izvođača. Jednostavan pritisak na gumb za glasovno upravljanje i opcija “gladan sam" prikazat će listu lokalnih restorana do kojih će vas navoditi navigacijski sustav.

Bookmark & Share