Pregled

Kao i svaki novi pametni telefon, nova Ford Fiesta kombinuje savremeni stil sa najnovijom tehnologijom. A svaka funkcija dizajnirana je tako da vam pomogne u potpunosti iskoristiti dan.

Uz Ford Sync možete izabrati pjesmu iz USB-a ili MP3 i/ili iPOD ili je pak puštati s mobilnog telefona putem Bluetooth veze. Sistem vam omogućava slanje i primanje poziva koristeći jednostavne glasovne komande. Osim toga, SYNC čita vaše tekstualne poruke naglas i odgovara korištenjem unaprijed izabranih komandi, što vam omogućava da ostanete povezani s prijateljima i porodicom dok ste u pokretu.

Nećete imati potrrebu ni da se zaustavljate: naš nagrađivani benzinski 1.0 EcoBoost motor kombinuje zadovoljavajući omjer snage s niskom potrošnjom do 4,3 l /100 km.

Spektar inovativnih tehnologija svaku će vašu vožnju učiniti sigurnom, udobnom i zabavnom. A automobil nudi 12 fascinantnih boja.

Isprobajte novu Fiestu: prijavite se za testnu vožnju. Ili saznajte više o dizajnu, iskustvu vožnje, performansama i efikasnosti ili nivoima sigurnosti i zaštite.

Bookmark & Share