Karakteristike

 • Iskustvo vožnje

  TEHNOLOGIJA KOJA RADI ZA VAS

  Fordova izuzetna tehnologija je dizajnirana da napravi puno stvari. Svaka karakteristika i sistem su tu da ostanu povezani i i da se zabavite , da bi vam život bio mnogo jednostavniji.  ford

  Napredna hands-free tehnologija

  Jedna od najpametnijih novih Fiestinih tehnologija je Ford SYNC koji vam omogućuje da kontrolišete muziku i primate pozive na mobitel pomoću jednostavne, direktne glasovne komande. Uz čitanje tekstualnih poruka omogućuje reprodukciju muzike sa USB-a ili MP3-a, kao i da prenosite muziku putem mobilnog telefona uz pomoće Bluetooth-a.


  * Bluetooth® naziv i logotipi su u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka uporaba tih oznaka od strane Ford Motor Company Limited i njegovih povezanih društava je pod licencom. Ostali trgovački znakovi i trgovački nazivi su oni njihovih vlasnika.  ford

  Dodatna kontrola pri kretanju uzbrdo
  Hill Start Assist privremeno zaustavlja vaše kretanje unazad kada se krećete uzbrdo . Sistem radi zadržavajući pritisak na kočioni sistem tokom dodatnih 2,5 sekunde, dajući vam više vremena i kontrole za pomicanje stopala sa kočnice na papučicu gasa. To je korisno kada se zaustavljate na klizavim površinama.
  ford

  Lakše okretanje
  Saobraćajni stupovi, kante za smeće, niski zidovi ... Dodatna zadnja kamera prikazuje ono što je iza vas na ekranu koji je ugrađen u centralnoj konzoli i automatski se aktivira kada odaberete hod unazad. Sistem također prikazuje virtualne pravce koji će vam pomoći da parkirate čak i na malom prostoru.  fordSenzori koji eliminišu stres kod parkiranja
  Dizajnirani da vam pomognu da bezbjednije parkirate, dodatni senzori udaljenosti kod parkiranja će vam pomoći u procjeni udaljenosti između vašeg vozila i prepreka ispred i iza vas. Kada senzori otkriju predmet, pokrene se zvučno upozorenje koje se pojačava kada mu priđete. (Dodatna oprema za cijeli asortiman vozila).
  ford

  Manje zamoran pogon, ekonomičnije putovanje
  Tempomat pomaže vašem automobilu da se pridržava unaprijed memorisanog ograničenja brzine kojeg ste odabrali, omogućavajući vam tako opušteniju vožnju na dugim putovanjima. Pored toga što je manje vjerovatno da će preći ograničenje brzine, takođe može da pomogne i u smanjenju potrošnje goriva. (Standard za Titanium).  ford

  Ultra-moderna svjetla
  Upečatljiva, LED svjetla 'sa potpisom' poboljšavaju karakterističan izgled EcoSporta, stvarajući prepoznatljivu, hrabru i visoku prepoznatljivost na cesti.

  ford

  Alat za uštedu goriva
  Shift signalna lampica na instrument tabli vam govori kada je najbolje da se promijeni brzina za maksimalnu uštedu goriva. Ovo je jedan od jednostavnih i efikasnijih načina da bi svaki put bio ekonomičan.
  ford

  Osnovne informacije o putovanju
  'On-board' - putno računalo vam pruža korisne informacije o kilometraži, potrošnji goriva, brzini i vanjskoj temperaturi vazduha. On takođe obuhvata 'udaljenost do pražnjenja': tj. , kako daleko možete ići sa preostalim gorivom u rezervoaru. Ovo je posebno korisno na dugim putovanjima, ili ako znate da će te se voziti u zabačenim mjestima.

 • Performanse i efikasnost

  PERFORMANSE, EFEKTIVNOST: UŽIVAJTE ISTOVREMENO

  Benzin ili dizel motor? Koju god opciju da odaberete obje garantuju performanse, snagu i ekonomičnost. Aerodinamičan oblik vozila i dizajnerski detalji, kao što su "buntovna" zadnja vrata u kombinaciji pružaju nizak otpor strujanja vazduha. Rezultat: manji otpor vazduha i manja potrošnja goriva.


  ford

  Korišćenje svake kapi goriva
  Revolucionarni 1.0-litreni 3-cilindrični EcoBoost benzinski motor pruža svu snagu koju očekujete od konvencionalnog 1.6 motora (do 125 KS - 140 KS). Nije ni čudo da je EcoBoost osvojio titulu za Međunarodni motor rekordnih tri godine za redom.
  fordSnaga dizela
  Dizel opcija je 1,5-litreni TDCi motor koji vam omogućuje da uživate u 95 KS, i potrošnji goriva 64.2 mpg (milje po galonu ili litara na 100 km). Ovaj napredni motor je dostupan sa 5-brzinskim ručnim mjenjačem koji pruža visok okretni moment (pri nižim izmjenama brzina ima izuzetnu vuču) i emisiju CO2 od samo 115 g / km.

 • Udobnost i praktičnost

  DIZAJNIRAN ZA VAŠE POTREBE

  Pametan dizajn obezbjeđuje genijalnu upotrebu svakog kvadratnog milimetra prostora, uz maksimiziranje praktičnosti i komfora u kompaktnom vozilu.  ford

  Komforna sjedala, uvijek sa prekrasnim pogledom
  Vozačevo sjedište ima ugrađenu podršku za kičmu i podesivo je u šest pravaca, što vam omogućava da lako nađete i popravite vaš idealan položaj za vožnju. Vozačevo i suvozačevo sjedište može da se zagrijava (dodatna zimska oprema, Winter Pack). Putnici mogu nagnuti svoja sjedišta naprijed i nazad, tako da određuju stepen svog komfora, svako dobije povišen pogled na put.  fordBez ključa i bez napora
  Fordov sistem daljinskog otključavanja omogućava zaključavanje i otključavanje automobila bez vađenja ključa iz džepa ili torbe. Savršeno kada su vam ruke pune stvari. Vrata se otključavaju i kada sjednete na svoje mjesto, nema potrebe za ključem. Samo pritisnite kvačilo, pritisnite Ford Power Starter Button i motor se pokreće. (Dostupno na Titanium i Titanium Sport modelima).  ford

  Više od kontrole
  Savršeno prilagođen, ergonomski dizajniran kožni volan , pruža vam potpunu kontrolu vašeg automobila. Niz integrisanih tipki stavlja ključne funkcije na dohvat ruke.
  ford

  Fleksibilna sjedala za stvaranje dodatnog prostora
  Klizna polica iznad gepeka, plus zadnja podesiva sjedišta podijeljena u omjeru 60:40, sadrže 'tip i tumble 'sistem: u EcoSportu možete tako brzo i lako stvoriti prostor za spremanje i / ili kabastih stvari.
  fordManevrisanje i vožnja bez muke
  Električni servo volan (električno servo upravljanje, EPAS) automatski se prilagođava kako bi vam pružio jednostavnije, lakše upravljanje prilikom parkiranja u uskim prostorima i čvršće upravljanje za više kontrole na autoputevima. Za razliku od konvencionalnih upravljača koji rade neprekidno i troše energiju i gorivo, naš EPAS sistem radi samo kada je to potrebno, dodatno smanjujući potrošnju goriva.  ford

  Postavite idealnu temperaturu za vas i vaše putnike
  S elektronskom automatskom kontrolom temperature, možete odabrati temperaturu za vozača i suvozača kakvu želite i sistem će da ih održava naprednim klima uređajem. (Dodatna oprema u Titanium Sport, te na Trend modelu u sklopu zimskog paketa- Winter Pack.)
  ford

  Mjesto za sve
  Genijalan dizajn pruža dovoljno prostora za vozača i putnike, kao i 17 pregrada za odlaganje predmeta.

  ford

  Mir i tišina kada vozite
  Materijali korišćeni za zvučnu izolaciju i preciznost u izradi ugrađena u vrata i prozore, krov i karoseriju pomažu pomažu da vožnja u EcoSportu bude izuzetno mirna.
  ford

  Brzo očistite vjetrobransko staklo sa Quickclear
  Quickclear je pametna funkcija dizajnirana tako da se brže pokrenete u hladnim jutrima. Jednostavno dodirnite dugme i ultra-tanke niti zagrijati će staklo kako bi se ono odledilo i odmaglilo i sistem će odmrznuti vjetrobransko staklo u nekoliko sekundi, čak i ako je napolju ispod nule. (Dostupno kao dio dodatnog zimskog paketa- Winter Pack).  ford

  Bočni retrovizori koji se zagrijavaju kad je hladno
  Kao i Quickclear za Vaše vjetrobransko staklo, sistem grijanja može pomoći da očistite Vaše bočne retrovizore. (Dostupno kao dio dodatnog zimskog paketa- Winter Pack)

Bookmark & Share