Korisne značajke

IZGRAĐEN SA SVRHOM, STVOREN ZA UŽIVANJE

Uz niz praktičnih, korisnih i moćnih funkcija, Ford EcoSport stvoren je za gradske ulice… i izrađen kako biste im izmakli.


ford

Izdignite se iznad svega sa većim razmakom od poda
Visoki ivičnjaci, udarne rupe, radovi na putu, ležeći policajci... Grad i gradske ulice dokazano su opasni. Upravo to je razlog iz kojeg je čvrsta konstrukcija EcoSporta povišena od poda.
ford

Polukružna okretanja čini lakima
Za razliku od tradicionalnih, još uvijek glomaznih SUV-ova, EcoSport ima uzak krug zakretanja što čini polukružno okretanje na frekventnim ulicama brzo i jednostavno, čak i kada su automobili parkirani sa obe strane.ford

Prevladavanje prepreka sa dodatnim prostorom
Ford EcoSport je 'pristupni' i 'odlazeći' uglovi su postavljeni na 21.0 stepena i 33,3 stepena, odnosno, na padini od 23.3 stepena (kad je prazan auto). Ovi stepeni se odnose na uglove na kojima vaš automobil može preći preko prepreke i izbjeći struganje dna osovine: veoma važno za moderan SUV.ford

Kompletirajte čvrst, SUV izgled
Rezervni točak se može montirati na stražnja vrata, osiguravajući Ford Ecosportu da se istakne u gomili . Uz boju koja čitavom automobil pruža eleganciju, a u isto vrijeme i praktičnost. Ako ne želite ovu opciju rezervnog točka, komplet za popravak guma se isporučuje kao standardna oprema.

Bookmark & Share