Bezbjednost i osiguranje

BEZBJEDNOST I OSIGURANJE NA KOJE SE MOŽETE OSLONITI

Bilo da ste vozač ili putnik, možete da budete sigurni da je sveobuhvatan paket mjera bezbjednosti dizajniran kako bi Vas zaštitio. Ford EcoSport je takođe opremljen bezbjedonosnim mjerama koje pomažu zaštititi Vaš automobil (i Vaše dragocjenosti) od lopova.ford

State-of-the-art sistem vazdušnih jastuka
EcoSport dolazi sa vozačkim, suvozačkim i bočnim vazdušnim jastucima, kao i vazdušnim jastukom za koljena na strani vozača: svi dolaze kao standard oprema. Napredni senzori su takođe postavljeni na ključnim lokacijama u vozilu kako bi se obezbjedila brza i kontrolisana reakcija.
ford

Ford SYNC Hitna pomoć

U malo vjerovatnom slučaju nezgode u kojoj se aktivira vazdušni jastuk ili deaktivira pumpa za gorivo, tehnologija može automatski napraviti direktan poziv hitnim službama za vas. Možete odabrati da prekine poziv ili, ako je potrebno, možete razgovarati sa službama. Bitno je da sistem prenosi važne informacije kao što su GPS koordinate vašeg vozila, čak i ako ostanete bez svijesti.


* Ford SYNC Hitna pomoć je inovativna značajka koja koristi Bluetooth - i spojen mobilni telefon kako bi putnici uputili izravni poziv lokalnom komunikacijskom centru, nakon što se desi sudar vozila koji uključuje napuhavanje zračnog jastuka ili isključi pumpu za gorivo. Značajka se koristi u više od 40 europskih zemalja i regija.ford

Pomoć u održavanju bezbjednosti djece
EcoSport je osmišljen kako bi Vam pomogao da očuvate djecu bezbjednima na svakom putovanju. Dolazi sa četiri Isofix tačke na zadnjim sjedištima, tako da možete lako uklopiti dva sjedišta za djecu.
ford

Zastrašujuća efikasnost
Standardni opseg alarma štiti Vaše vozilo zvonjavom ako se vrata, poklopac motora ili vrata gepeka otvaraju silom ili ako se pritisne dugme za paljenje dok je alarm još aktivan.
ford

Napredni sistem za bolju kontrolu kočenja
Anti-lock kočioni sistem (ABS) i elektronička distribucija sile kočenja (EBD) obezbjedili su da vaše kočenje bude sa više kontrole. Pomoć pri naglom kočenju (EBA) pomaže Fiesti da efikasno koči u hitnim slučajevima. Ovaj sistem to postiže putem senzora koji otkrivaju koliko jako ste vi stisnuli kočnice i da li automatski treba povećati pritisak ako je potrebno.ford

Rano upozorenje ako se guma prazni
Ako bilo koja od Vaših guma počne gubiti tlak za vrijeme putovanja, Sistem za kontrolu tlaka u gumama upozorava da postoji puknuće tako što pali lampicu na instrument tabli.

Bookmark & Share