Zajednica

Želimo da naši kupci uživaju u vožnji Ford. Stoga, kako bi se pomoglo klijentima koji pate od alergija na prašinu i pelud, naši inženjeri su stvorili sofisticirani filter koji smanjuje polen i prašinu u kabini vozila.

Ovo je samo jedan od hvaljenih načina kako smo dizajnirali naša vozila da pomognemo našim klijentima da se osjećaju potpuno ugodno.

Ford je dobio zvanični certifikat za zaštitu od alergija za svoju ponudu automobila, uključujući i Ka, Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo, S-MAX i Galaxy. Certifikat izdan od strane njemačke TÜV agencije nakon niza rigoroznih testova, što dokazuje svieunutrašnjosti Ford automobila svode rizik od alergija na minimum. Fordova ponuda automobila koji smanjuju alergije je dobila zvanično odobrenje iz britanske fondacije za alergije i evropskog centra i alergijske istraživačke fondacije (ECARF). Ford Kuga je predstavljen na Fordovom vrtu bez alergija na Bloom cvjetnom festivalu.


Zaštita djece

Nadamo se da nikada nećete morati da doživite mnoge sigurnosne tehnologije u našim automobilima. Ipak, dobro je znati da proizvodimo automobile koji su među najsigurnijim na putu.

Bookmark & Share