Naša predanost

 

Mi svi znamo da je CO2 široko priznat kao glavni pridonositelj klimatskih promjena i ne postoji jedinstveno rješenje ovog složenog problema. Međutim, mi smo predano radili na smanjenju uticaja na okoliš kroz naš širok spektar mjera i radnji. To uključuje stvaranje naših vozila na više učinkovitija goriva i naše proizvodne procese održivim.

Već smo razvili niz ECOnetic i Flexifuel vozila koja su široko dostupni. To nisu samo naša vozila koja mogu značiti razliku.

Mi razvijamo veliki broj naprednih tehnologija, koji kombinirajući osiguravaju značajno smanjenje CO2 uključujući gorive ćelije na hidrogen gorivo.

Možete napraviti pozitivan doprinos, kao, bilo da birate vozilo na Ford ECOnetic ili Flexifuel, ili smanjenje emisije CO2 pomoću naših savjeta za vožnju.

 ECOnetic

Naša ECOnetic ponuda nudi praktična, pristupačna i održiva vozila, bez žrtvovanja na stajlingu ili dinamici vožnje. Kombinirajući naš stil Ford kinetik dizajn sa visokotehnološkom konvencionalnom tehnologijom pogonskog sistema, ECOnetic vozila koriste pametnu kombinaciju manji pogosnki otpor, bolju aerodinamiku i ekstremno učinkovite motore za isporuku u klasi najnižu emisiju CO2. To ih čini lijepim za gledati, super voziti i energetski učinkovitiji. 

 

Prirodni pristup

Flexifuel vozila idu na E85, mješavina od 85% bio-etanola i 15% bezolovnog benzina. "Flexi"motor može također da ide na benzin, kao i kombinaciju oba. Ovo znači da imate praktičan izbor kada niste u mogućnosti da naspete E85 na svojoj benzinskoj pumpi. Motor automatski prepoznaje koje je gorivo prisutno i prilagođava se. Sve što primjetite su glatke, snažne performanse.
Bio-etanol je derivat mlijeka nusproizvod procesa sira. Flexifuel vozila koja idu na E85 smanjuju CO2 emisije između 30 do 80%, bez ugrožavanja performansi, užitka u vožnji ili stila vožnje.

Ovo znači da imate praktičan izbor kada niste u mogućnosti da naspete E85 na svojoj benzinskoj pumpi. Motor automatski prepoznaje koje je gorivo prisutno i prilagođava se. Sve što primjetite su glatke, snažne performanse.

Flexifuel vozila su blagi na okoliš i vaš novčanik. Procjenjen na sličnoj razini kao ekvivalent benzinu, oni nude sve prednosti bio-etanola. To uključujeve dostupnost poreznih olakšica koje msanjuju ukupne troškove za FFV.
Naš asortiman uključuje Flexifuel Focus, C-MAX, Mondeo, S-MAX i Galaxy automobile.

 


Tehnologija za budućnost

Nema jednostavnog odgovora za klimatske promjene. Dakle, mi ulažemo i istražujemo u širok spektar ekološki-naprednih i tehnološki pristupačnih rješenja. Kao dio ove inicijative, već imamo širok raspon tehnologija sa manjim CO2 za konvencionalne i alternativne motore.

Trenutno radimo na projektima za razvoj nove generacije benzinskih i čistih dizel motora temeljenim na naprednoj uštedi goriva tehnologijom izravnog ubrizgavanja. Također istražujemokako proizvesti novu generaciju mjenjača za uštedu goriva.

  

Bookmark & Share