Praktičan, izdržljiv sa niskim troškovima eksploatacije

Uprkos kompaktnosti 2,3 m3 veliki teretni prostor omogućuje 10 % više teretne prostranosti nego druga vozila istog razreda. Iza standardne pune pregrade nalazi se prostor za europaletu i čak 660 kg tereta. Inovativne funkcije pomažu sačuvati vaš teret i vozilo od napornog rasporeda. S obzirom da je auto proizveden u skladu sa strogim standardima za komercijalna vozila, njegova funkcija ne odnosi se samo na dugotrajnu upotrebu već i na niže troškove eksploatacije.

 • Upotrebljivost

  Produktivan auto je isplativ auto. Zato je novi Transit Courier osmišljen tako da najbolje moguće poveća raspoloživ teretni prostor. Ukoliko odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog savozačkog sjedišta,time ćete da povećate dužinu teretnog prostora u razredu sa 1,62 m na 2,59 m. Moći ćete da utovarite i sigurno pohranite u unutrašnjosti automobila i duže predmete, kao što su merdevine, cijevi, daske, i sl. Auto je osmišljen tako da su utovar i istovar što je moguće sigurniji i jednostavniji.

  Prostor za dugačke predmete sa pregradom i sklopivom mrežom
  Pregrada sa sklopivom mrežom omogućuje prevoz tereta do 2,59 m, a blagovrmeno štiti vozača od tereta koji je naslonjen na sklopivo suvozačevo sjedište. Ova funkcija je na odabir kod verzija Van i kod sklopivog savozačevog sjedišta.

  Pričvršna mjesta za zaštitu vašeg tereta
  Pričvršna mjesta za teret, koja su namještena na bočnim stranama, olakšavaju pristup do utovarene površine i u skladu su sa standardima DIN i ISO. U visini struka i ramena dostupna su i dodatna sidrišta koja su ugrađena u strukturu vozila, a nosivost svakog iznosi 30 kg.

  Zaštita za lakše čišćenje u kabini i teretnom prostoru
  Zbog gumenog poda lakše se održava čistoća u kabini, a čvrsta podloga za teret lako može da zaštiti vašu utovarenu površinu kao i vaš kombi od udaraca i ogrebotina.

  Bolja rasvjeta za lakšu i bezbjedniju manipulaciju
  Nova svjetla u teretnom prostoru dio su serijske opreme. Po potrebi možete da odaberete mogućnost izrazito svijetle LED-rasvjete.

 • Troškovi ekploatacije

  Dobro osmišljen dizajn pomaže da smanjite troškove. Naprimjer, višedjelni zadnji branik, bočna zaštita karoserije i pametno postavljeni prednji i zadnji farovi sprečavaju ili što je moguće više smanjuju štetu nastalu zbog nezgode. Ovo znači manji gubitak vremena i novca za popravke, a niže su i premije osiguranja. Dijelovi i komponente su visokotehnološki, kvalitetni i izdržljivi, te su napravljeni tako da pomažu smanjiti vrijeme nedjelovanja i gubitak novca, a servisni intervali su sve duži.

  Temeljito testirani
  Svi materijali u kabini bili su temeljito testirani kako bi mogli da omoguće maksimalnu izdržljivost. Manja istrošenost znači da će vozilo duže zadržati svoj uglađeni profesionalni izgled, čime se čuva i njegova vrijednost za iduću prodaju.

  Višedjelni branik olakšava popravak
  Suprotno od drugih kombija iz istog razreda, kod Transit Couriera nije potrebno mijenjati cijeli branik. Naime, inovativni trodijelni dizajn omogućuje zamjenu pojedinih dijelova, čime se smanjuju troškovi popravka.

  Dugački servisni intervali za manje izbivanje auta sa ceste
  Sve komponente i dijelovi novog Transit Couriera osmišljeni su za maksimalnu izdržljivost i traju duže vremena bez održavanja. Zato su servisni intervali postavljeni na svakih 30.000 km ili 1 godinu.

  Podrška u Fordovim centrima za poslovne korisnike
  Fordovi centri za poslovne korisnike uvijek su vam dostupni za pomoć, bez obzira jeste li vlasnik samo jednog vozila ili posjedujete veći vozni park. Ovi specijalistički centri zapošljavaju predane prodajne profesionalce i osposobljene tehničare, a na raspolaganju imaju niz najnovijih vozila koje možete da isprobate. Opremljeni su i za održavanje Fordovih komercijalnih vozila.

Bookmark & Share