Izgled automobila i učinkovitost furgona

Novi Transit Courier spaja suvremeni dizajn i udobnost interijera, koje od tako praktičnog i učinkovitog gospodarskog vozila možda i ne biste očekivali.

 • Vanjština

  Eksterijer furgona je praktičan u jednakoj mjeri kao što je i elegantan. Primjerice, aerodinamični oblik karoserije Transit Courieru omogućava moderan izgled i istovremeno poboljšava njegovu aerodinamičnost, čime se dobiva najučinkovitija upotreba. Izvanredna visokotehnološka svjetla omogućavaju bolju vidljivosti, a i s prednje i sa stražnje strane dobro su zaštićena s novim oblikom odbojnika. Zaobljeni prednji uglovi štite od udaraca i ogrebotina u uskim prostorima.


  Udobnost kao u osobnom automobilu

  Moderan oblik

  Upadljiv, aerodinamičan izgled

  Jednostavno upravljanje u uskim prostorima

  Jednostavno upravljanje u uskim prostorima • Unutrašnjost

  Izuzetno kvalitetna unutrašnjost, koja je u službi udobnosti i može se usporediti s unutrašnjošću automobila, iznimno je praktična i izdržljiva, baš kao što se i očekuje od gospodarskog vozila. Nova sjedala su snažna i ergonomski oblikovana, te nude najbolju moguću podršku. I njihov položaj je osmišljen tako da su svi upravljački elementi kao i prostor za odlaganje, nadohvat ruke, uključujući i postolje MyFord na kontrolnoj ploči, na koje sigurno možete odložiti svoj mobitel, MP3 player ili satelitsku navigaciju.


  Svjetla, prozračna i prostrana kabina

  Postolje MyFord za sve vaše uređaje

  Postolje MyFord za sve vaše uređaje
 • Boje

  Široki spektar boja za vanjski izgled automobila pomoći će stvoriti pozitivan dojam o vašem poduzeću i bit će odgovarajuća pozadina za bilo kakav natpis, kojeg eventualno namjeravate dodati.

  fordFrozen White fordBlazer Blue fordRace Red fordMoondust Silver
  fordDeep Impact Blue fordTectonic Silver fordPanther black fordMagnetic
  fordIceberg
Bookmark & Share