Snažan, ekonomičan, upravljanje kao u automobilu

Dizelski ili benzinski motor, uključujući i revolucionarni 1,0- litreni EcoBoost motor, ručni ili automatski mjenjač: novi Transit Connect nudi vam obilje mogućih pogonskih sklopova, koji će odgovarati vašim specifičnim poslovnim potrebama i željama. Napredne tehnologije jamče iznimnu uštedu i nezamijenjivu snagu – vrijedi i za potpuno natovareni kombi.

S profinjenim dizajnom šasije i osovine, te pogona na prednje kotače i električnim servoupravljačem, osjećat ćete se kao da vozite osobni auto, a ne gospodarsko vozilo.

 • Snaga

  Iskoristite svoj benzinski motor
  Novi 1,0-litreni 3-cilindarski benzinski motor EcoBoost sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem razvije 100 KS i 170 Nm okretaja. U kombinaciji s drugim tehnologijama za uštedu goriva, kao što je Auto-Start-Stop, ovaj nagrađeni motor jamči snagu, koju bi očekivali inače od običnog 1,6-litrenog motora, s time da postiže 24 % manju potrošnju i 25 % manju emisiju CO2, koje iznose svega 119 g/km. Ako želite automatski mjenjač , 1,6-litreni EcoBoost sa 150 KS i 240 Nm okretaja opremljen je sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem (nije na izbor sa sustavom Auto-Start-Stop.

  Snažni i štedni dizel motori
  Ukoliko više volite dizel motore, birati možete između 1,5- i 1,6-litrenih dizel motora Duratorq TDCi: 75 KS, 185 Nm, 5-stupanjski ručni mjenjač, ili 95 KS, 230 Nm s 5- stupanjskim ručnim mjenjačem. Motori s 75 i 95 KS imaju i sustav Auto-Start-Stop (dodatna oprema), sustav za upravljanje akumulatora i pametno regenerativno punjenje. Motor s 95 KS sa sustavom Auto-Start-Stop sustavom za ograničenje brzine na 100 km/h ima i najnižu emisiju CO2 u svojem razredu, samo 97 g/km. Na izbor je i nabolja mogućnost ECOnetic u ovom razredu: posebno umjerena i konfigurirana inačica sa 95 KS, koja uključuje serijski paket za manju potrošnju i sustav za ograničenje brzine na 100 km/h, koji je i moguće isključiti (fiksni sustav za ograničenje brzine je na izbor kao dodatna oprema).

 • Ekonomičnost

  Trošite manje goriva uz Start/Stop sistem
  Kad Transit miruje, motor se automatski isključuje i na taj način štedi gorivo. Kada pritisnete spojku, motor se trenutno ponovno pokrene. Ovaj sustav dolazi do izražaja u gradskoj vožnji i u tom se režimu potrošnja goriva smanjuje za 10% (gradska).

  Pametni informacijski sistem koji pomaže da vozite ekonomičnije
  Inovativni sustav Ford Eco Mode neprestano ocjenjuje utjecaj vašeg načina života na potrošnju goriva. Sustav analizira vašu brzinu, mijenjanje brzina, skretanje i vrijeme reakcije, čak i broj kratkih i dugih putovanja koje obavite. Nakon toga vam pametna programska oprema savjetuje kako možete smanjiti potrošnju goriva.

  Bolja aerodinamičnost za poboljšanu potrošnju
  Kada vozite polako, a kako bi ohladio motor, sustav aktivne mreže za dohvat zraka pušta otvoren prorez na prednjoj maski. Kada ubrzate, on se automatski zatvori i time se popravi aerodinamičnost i pomaže se sačuvati gorivo.

Bookmark & Share