Vozilo s kojim ćete lako upravljati

Gospodarsko vozilo mora biti praktično i funkcionalno. Ali ne smije ni izgledati kao „kutija na kotačima“. Zato je sasvim novi Transit Connect oblikovan tako da posjeduje ugodan izgled i udobnost, bez obzira jeste li u kabini ili stojite pokraj vozila. Ovaj furgon s drskim modernim dizajnom, koji mu daje očaravajući i profesionalni izgled, ponosno ćete parkirati ispred kuće na kraju svakog radnog dana.

 • Vanjština

  Vanjština vozila, koja je oblikovana u skladu s Fordovim kinetičkim dizajnom, ima svoju namjenu, ali i stil. Primjerice, vozilo ima poboljšanu aerodinamičnost za bolju potrošnju i visokotehnološka svjetla za bolju vidljivost. I sastavni dijelovi napravljeni su tako da ih se lako može popraviti i zamijeniti, što smanjuje troškove.  Sasvim novi
  Transit Connect

  Praktičan i funkcionalan  Drski i moderni oblik

  Fordov kinetički
  dizajn
 • Unutrašnjost

  Osmišljen je da bi bio praktičan i izdržljiv, a oblikovan je tako da nudi što udobnije i opuštenije ozračje: elegantna unutrašnjost kao i u osobnom automobilu oblikovana je ergonomično, tako da se svaki gumb kao i prostor za odlaganje nalaze pri ruci.


  Praktičan i izdržljiv

  Unutrašnjost kao u osobnom automobilu

 • Boje

  Široki spektar boja za vanjski izgled automobila pomoći će stvoriti pozitivan dojam o vašem poduzeću i bit će odgovarajuća pozadina za bilo kakav natpis, kojeg eventualno namjeravate dodati.

  fordBlazer Blue fordPanther Black fordMidnight Sky fordRace Red
  fordMagnetic fordFrozen White fordMoondust Silver fordDeep Impact Blue
  fordTectonic Silver
Bookmark & Share