Doživljaj vožnje

Uživajte u vožnji

Svaki aspekt nove Fieste Van, uključujući i izvrsnu upravljivost i niz značajki udobnosti i praktičnosti, dizajniran je tako da poslovnu uporabu čini užitkom.

 • Tehnologije za vožnju

  S odabranim tehnologijama, koje uključuju kameru za vožnju unatrag, satelitsku navigaciju i senzore za parkiranje, Fiestu Van je lakše i ugodnije voziti, dok je rad s njom još učinkovitiji.


  fordJednostavnije, sigurnije. Stražnja kamera.

  Nogostupi, bicikli, niski zidovi... Zaslon kamere za vožnju unatrag, integriran u središnju konzolu, prikazuje sve što se nalazi iza vas. Osim za otkrivanje predmeta koje možete previdjeti, sustav prikazuje virtualne linije putanje kako bi vam pomogao parkirati u uskim prostorima. Za još veću udobnost, stražnja kamera se automatski aktivira kada odaberete stupanj prijenosa za vožnju unatrag

  fordSenzori radi kojih parkiranje više neće biti stresno

  Senzori za mjerenje udaljenosti pri parkiranju, koji su dostupni uz nadoplatu, pomažu Vam odrediti udaljenost između vašeg automobila i bilo koje prepreke ispred ili iza vozila. Kada otkriju prepreku, uključuju zvučno upozorenje čija se učestalost povećava približavanjem prepreke. Ova Vam značajka pomaže parkirati s više samopouzdanja.

  fordTiša, mirnija kabina

  U poboljšanoj kabini je buka uzrokovana motorom, kao i vjetrom i kolnikom, znatno manja.

  fordIntegrirani navigacijski sustav vas uvijek dovodi do odredišta

  Potpuno integrirani satelitski navigacijski sustav s 5 "zaslonom u boji i DAB audio sustavom. Prati trenutnu brzinu i najnovije prometne uvjete kako bi procijenio točno vrijeme dolaska i još preciznije informacije o odabranoj ruti.

  fordUgodna temperatura bez obzira na prilike

  Sustav grijanja i klima uređaja, učinkovit i jednostavan za korištenje uvijek će omogućiti ugodan ambijent.

  fordPratite potrošnju goriva putnim računalom

  Putnim računalom možete točno pratiti koliko daleko možete voziti prije nego što morate posjetiti benzinsku postaju.Računaloće Vam izračunati i prosječnu potrošnju goriva.

 • Udobnost

  Ford SYNC (Bluetooth® hands-free sustav, sustav za glasovno upravljanje i funkcija poziva u slučaju nužde), sustav za sprječavanje točenja pogrešnog goriva - Ford Easy Fuel i DAB audio sustav, dizajnirani su kako bi poboljšali vaše svakodnevno iskustvo vožnje.

  Ford SYNC. Napredna hands-free tehnologija.

  Sustavom glasovne kontrole Ford SYNC bez ruku, uporabom jednostavnih i intuitivnih glasovnih naredbi možete upravljati glazbom i upućivati i odgovarati na pozive putem mobitela. Primjerice, ako jednostavno kažete "Zovi doma ", sustav će pozvati dom (uz pretpostavku da se"Doma" nalazi u imeniku vašeg mobilnog telefona). Sustav će naglas izgovoriti i tekstualne poruke poslane na vaš mobitel. *

  SYNC također omogućuje reprodukciju pjesama sa USB sticka ili MP3/iPod reproduktora ili streaming glazbe s vašeg telefona a uvijek koristite glasovne naredbe. Ruke će vam uvijek biti na upravljaču a oči uprte na cestu.

  Još jedna važna funkcija je poziv u slučaju nužde. Ako je vaš mobilni telefon spojen na SYNC sustav, ovu tehnologiju možete koristiti za pozivanje hitne službe, ukoliko sustav otkrije da ste doživjeli nesreću. Ford SYNC je dostupan na engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku.

  fordKvaliteta zvuka u pokretu

  DAB radio i CD reproduktor su serijska oprema u svim modelima. Fiesta Van je također opremljena s ulazima za iPod® i druge reproduktore glazbe, tako da uvijek možete putovati sa svojom omiljenom glazbom.

  fordSustav za sprječavanje natakanja pogrešnog goriva "Ford Easy Fuel '

  Domiselni vhod za gorivo sprejme samo pravo šobo za polnjenje, kar prepreči drago, a pogosto napako uporabe napačnega goriva. Hkrati pa ste za vedno opravili z umazanimi čepi posode za gorivo.

  Quickclear grijani vjetrobran

  Kada pritisnete tipku, ugrađeni grijaći elementi brzo uklanjaju led ili snijeg na vjetrobranskom staklu, tako da se ne morate truditi čistiti vjetroran po neugodnom i hladnom vremenu. Dostupno kao dodatna oprema uz doplatu.
  * Dostupno uz mobilne telefone koji podržavaju SYNC.
  Funkcija izgovaranja poruka nije dostupna za iPhone.

Bookmark & Share